СРС: Вучић и Николић избезумљени због могућег доласка Шешеља у Србију

РАДИКАЛИ ОЦЕНИЛИ ДА ЈЕ СКАНДАЛОЗАН НАЧИН НА КОЈИ СУ НАПРЕДЉАЦИ ПРЕКО
ВЕЛИМИРА ИЛИЋА „ПОКУШАЛИ ДА УПРЉАЈУ ЧОВЕКА КОЈЕМ ЖИВОТ ВИСИ О КОНЦУ“

        СРПСКА радикална странка најоштрије осуђује срамну  изјаву  Велимира Илића у којој наводи потпуну лаж да га је председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ звао из Хага пре операције и да је коментарисао његове политичке потезе.

        Војислав Шешељ се никада, ни на један начин, није бавио деловањем једне занемарљиве политичке организације као што је странка Велимира Илића. Очигледно је да је Илић обично средство у рукама моралних нула, Александра Вучића и Томислава Николића, који се сами не усуђују да нападну Шешеља. Јасно је да су Вучић и Николић избезумљени од  нервозе и панике због најава могућег доласка Војислава Шешеља у Србију и да су спремни на све.

        Скандалозан је начин на који су Вучић и Николић, преко Велимира Илића, покушали да упрљају човека којем живот виси о концу, који је толико исцрпљен због сталне аритмије и изражених осцилација у пулсу, од 40 до 180 откуцаја у минути, да није у стању ни да чита, а камоли да се бави сплеткарењима у табору напредњака.

        Српска радикална странка поново истиче да неће улазити ни у какве предизборне нити постизборне коалиције са странкама које се залажу за улазак Србије у Европску унију.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари