СРС: Последњи је час да се Американцима каже „не“!

РИКЕР ТРАЖИ ГАРАНЦИЈЕ ДА ЋЕ И НОВА ВЛАДА СПРОВОДИТИ АХТИСАРИЈЕВ ПЛАН

Рикер са сарадницима у Београду

  • Захваљујући делима прошле и гаранцијама будуће владе, Међународна управљачка група за Косово потврдила је да се највећи део Ахтисаријевог плана примењује и зато прогласила пуну „независност Косова“
  • Упозоравамо издајнике да зауставе капитулацију - за њу ће одговарати пред законом и народом! Нека схвате и они, и Вашингтон, и Брисел да: нема независности, већ само аутономија

         СРПСКА радикална странка упозорава партије које претендују да направе владу да не подлежу притисцима Филипа Рикера - да Србија мора да примени постигнуте договоре са тзв. Косовом!

         Последњи је час да Американцима кажу „не“, пошто су Николић и Дачић већ потврдили ће договори бити примењени, а Николић је чак покренуо питање што „север Косова“ нема посебан статус!

         Посебан статус је део Ахтисаријевог плана, баш као и укидање наших институција на КиМ, које следи када нова влада, по јучерашњој „твитер“ најави Млађана Динкића, а по предлогу СНС од пре месец дана - укине Министарство за КиМ и оснује само канцеларију!

         СРС све време упозорава јавност да издајници укидају институције и склапају договоре да у пракси спроведу Ахтисаријев план, иако је он одбачен у Скупштини!

         Захваљујући делима прошле и гаранцијама будуће владе, Међународна управљачка група за Косово потврдила је да се највећи део Ахтисаријевог плана примењује и зато прогласила пуну „независност Косова“.

         Упозоравамо издајнике да зауставе капитулацију - за њу ће одговарати пред законом и народом! Нека схвате и они, и Вашингтон, и Брисел да: нема независности, већ само аутономија, и не постоји Косово већ АП Косово и Метохија! СРС тражи поништење свих договора и тражи преговоре под окриљем СБ УН и резолуције која гарантује суверенитет Србије над  јужном покрајином.   

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари