СНС ТАЈКУНИМА: „Вучића можете зауставити само физички”

ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ ЦРВ ВЛАДИМИРА ЦВИЈАНА ОЗБИЉНО УШАО

У ПОЛИТИЧКУ ЈАБУКУ ЛИДЕРА СНС

Зорана Михајловић

  • Потпредседница СНС Зорана Михајловић - упитана зашто Цвијан није искључен из странке уколико заиста ради за тајкуне - Михајловић је рекла да је било чланова Председништва који су сматрали да је то потребно, али је Вучић инсистирао на томе да је скупштина странке најлегитимнији орган на којем треба да се разговара о проблемима
  • „Често кажем да је Вучић можда некако и превише добар и већи демократа од неких чланова Председништва“, рекла је Михајловић

        ИЗГЛЕДА да је црв Владимира Цвијана озбиљно ушао у политичку јабуку Александра Вучића. Зато се потпредседница СНС Зорана Михајловић поводом тог „црва” днаас огласила и други пут.

        „Мени је потпуно јасно да је Цвијан експонент оне политике која није здрава политика Србије, него политика која вуче у криминал и корупцију, експонент између осталих и Мирослава Мишковића и верујем да можда Мишковић није сам“, рекла је Михајловић Тањугу коментаришући последње критике Цвијана на рачун политке лидера СНС Александра Вучића.

        Како је нагласила, Цвијан свакако није део политике СНС настале на идеји борбе против криминала и корупције.

        „Зар неко мисли да ћемо да дозволимо да било ко, Цвијан или Мишковић, или било који други тајкун, покуша да нас одврати са тог пута, то неће бити могуће“, поручила је Михајловић.

        Она је истакла да су Цвијанове тврдње да се на председништву странке говори о хапшењима нетачне, наводећи да је присуствовала свакој седници и да ни на једној није било речи о хапшењу тајкуна или директора јавних предузећа.

        Она је додала да је јасно да постоје одређени притисци на Цвијана под којима је он поклекао јер је, како је рекла, „чињеница да се састаје са људима против којих се води процес, као што је Мишковић“.

        „То свакако није политика СНС. Не само да немамо путера на глави, него смо истински кренули у промене“, рекла је Михајловић и додала да нису добри напади на председника СНС због његове борбе против криминала и корупције и жеље да учини све да новац који сада иде кроз „којекакве пацовске канале“ постане новац грађана Србије.

        Према њеним речима, тајкуни који су постали свесни тога да ће се нешто променити удружују се против онога ко се против криминала бори.

        „Александра Вучића можете зауставити само физички, он је толико решен у борби против криминала и корупције“, рекла је Зорана Михајловић и додала да је немогуће не плашити се удружених тајкуна који се сада питају да ли ће здржати милионе и да ли ће бити на слободи или у затвору.

        Михајловић је рекла да тајкуни не бирају средства а да је једно од њих и покушај стварања раздора у СНС, али да је сигурна да у томе неће успети.

        На питање зашто Цвијан није искључен из странке уколико заиста ради за тајкуне, Михајловић је рекла да је било чланова Председништва који су сматрали да је то потребно, али да је Вучић инсистирао на томе да је Скупштина странке најлегитимнији орган на којем треба да се разговара о проблемима.

        „Често кажем да је Вучић можда некако и превише добар и већи демократа од неких чланова Председништва“, рекла је Михајловић.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари