Шијан никога није штитио, Шијану нико није претио!

Запослени у ТВ Авала одбацили као апсолутно неистините тврдње директора продукције

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Запослени у ТВ Авала вечерас су, "као апсолутно неистините", одбацили тврдње директора продукције ове тв станице Манета Шијана да је ушао у режију да би заштитио колегиницу која ради на реализацији програма и да је она била под притиском запослених који су у штрајку.

        Према саопштењу запослених, "колегиница која ради на реализацији програма, режију је напустила пре његовог уласка, а својим потписом подржала је штрајк".

        "Њено присуство у режији неопходно је због минимума процеса рада, који запослени поштују од почетка штрајка на ТВ Авала", истиче се у саопштењу.

        "Постоји снимак телевизијске екипе који потврђује да је Шијан инсистирао да се уклоне инсертер и телоп којим смо гледаоце обавештавали да смо у штрајку", напомињу запослени.

        Шијан је инсистирао да сам ради на реализацији програма, стоји у саопштењу, иако за то није овлашћен.

        Одговорно тврдимо и да Шијану нико није претио, истичу запослени, нити је на њега физички насртао било ко од запослених.

        "Полицију је позвао на своју руку, али су инспектори констатовали да посла за њих нема, након чега је Шијан напустио зграду", наводи се на крају саопштења запослених у ТВ Авала.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари