„Политиком према КиМ Драшковић је поништио целу историју странке!“

ПРЕДСЕДНИЦИ ЧЕТИРИ БЕОГРАДСКА ОДБОРА СПО

ПОНОВО ЗАТРАЖИЛИ ОСТАВКУ ЛИДЕРА СТРАНКЕ

  • Оставка је лични морални чин и зато Вук Драшковић има обавезу да се о овом захтеву изјасни јавно и лично и повуче једини потез који оставља наду да странка има политићку будућност, оценили лидери унутарстраначке опозиције

        БЕОГРАД, 15. јануар 2012. (ФоНет) - Председници четири општинска одбора Српског покрета обнове у Београду и три одборника ове странке поновили су данас захтев председнику странке Вуку Драшковићу да поднесе оставку због, како су навели, грубог кршења Програма и Статута СПО.

        Драшковић је самовољно, супротно вољи већине чланства донео одлуку о приступању Преокрету, а политиком према Косову и Метохији поништио је двадесетогодишњу историју СПО, наводи се у саопштењу које су потписали председници општинских одбора Вождовца, Врачара, Раковице и Младеновца Љубомир Соколовић, Ружица Вемић, Момчило Шајић и Владан Ивановић.

        Саопштење су потписали и иодборници СПО у Скупштинама општина Младеновца, Палилуле и Вождовца Марија Обрадовић, Александрија Ковачевић и Зоран Велисављевић.

        Оставка је лични морални чин и зато Драшковић има обавезу да се о овом захтеву изјасни јавно и лично и повуче једини потез који оставља наду да странка има политићку будућност, оцењено је у саопштењу.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари