Нека „Блиц“ престане да обмањује грађане Србије

НАПРЕДЊАЦИ СЕ САОПШТЕЊЕМ ОБРАТИЛИ

„МЕДИЈИМА ПОД КОНТРОЛОМ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ“

        СРПСКА напредна странка позвала је све медије под контролом Демократске странке, нарочито дневни лист „Блиц“, да престану да се баве измишљањима и наводном кадровском политиком Српске напредне странке, пошто је више него јасно да им је једини задатак да направе штету најснажнијој политичкој странци у земљи.

        Невероватно је - наглашава се у саопштењу СНС - да дневни лист „Блиц“, познат по томе што је водио најпрљавију кампању против Српске напредне странке, пише о томе ко ће бити изабран на функције на Скупштини Српске напредне странке, са истим нивоом истинитости и тачности као када су тврдили да ће на место директора „Телекома“ бити изабрани Драшко Петровић и Владан Лучић, или да ће се на месту министра одбране наћи Борислав Пелевић. 

        Желимо да обавестимо јавност да се у Српској напредној странци, за разлику од неких других странака, фукционери не бирају преко медија већ их бирају легитимни органи Странке, па ће тако новоизабрани председник Странке у суботу, 29. септембра, делегатима Скупштине предложити састав руководства, који ће се о томе изјаснити.

        Српска напредна странка, предвођена Александром Вучићем, данас је на челу борбе против корупције и криминала и не чуди превише што се баш у овим тренуцима поново води хајка против напредњака. Без обзира на све, подвлачи се у саопштењу СНС, нећемо бити застрашени већ ћемо истрајати у остварењу овог циља.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари