Михајловић: Постоје они који желе да изолују Вучића и да спроведу своје интересе

„ВУЧИЋ СЕ ОФОРМИО КАО ДРЖАВНИК И У ТОМЕ РАЗЛИКА ИЗМЕЂУ ЊЕГА И РАНИЈИХ ЛИДЕРА”

  • „Волим изборе, то је најотворенији начин да се измери ко је шта урадио. Са друге стране, ситуација у парламенту није ни пријатна и ни конструктивна. Пуно је ствари које се дешавају”

          МИНИСТАРКА грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да постоје „они који желе да изолују председника (Србије) и да спроведу своје интересе”.

          Она у емисији РТВ Војводина „Прави угао” није казала које су то интересне групе које раде против председника Србије Александра Вучића.

          „Разлика између Вучића и ранијих лидера је у томе што се Вучић оформио као државник и зна да такве групе постоје”, рекла је Михајловић.

          Михајловићева, која је и потпредседница Српске напредне странке, каже да су избори најотворенији начин да се измери ко је шта урадио, као и да има разлога и за и против њих.

          „Лично сам за, јер волим изборе, то је најотворенији начин да се измери ко је шта урадио. Са друге стране, ситуација у парламенту није ни пријатна и ни конструктивна. Пуно је ствари које се дешавају”, каже она.

          Она је одбацила тезе да би избори служили да се промени однос снага у Влади Србије и каже да нема трзавица међу министрима.

          „Нисам у сукобу ни са једним министром у влади. Мења се Србија, нормално је да полемишемо око родне равноправности или око позиције Србије на светској листи брзине издавања грађевинске дозволе”, рекла је Михајловић.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари