Костић и Матијевић се удружују да би купили ПКБ Корпорацију

ЂИНЂИЋ КОСТИЋУ ПОКЛОНИО ШЕЋЕРАНЕ, А ОН ТВРДИ ДА МК ГРУПА

ПОСТОЈИ ДУЖЕ ОД 30 ГОДИНЕ

Миодраг Костић и Петар Матијевић

        КОМПАНИЈЕ MK Гроуп и Индустриjа меса „Mатиjевић” имаjу намеру да удруже капитал, знања и искуства и оснуjу Kонзорциjум ова два привредна друштва, као заинтересованог купца за куповину ПKБ Kорпорациjе AД Падинска Скела, наводи се у заjедничком саопштењу те две компаниjе.

        Идеjа оснивања Kонзорциjума jе стварање респектабилног домаћег купца у процесу приватизациjе, коjи ће бити равноправан понуђач са другим домаћим и страним инвеститорима. 

        Подсећа се да jе компаниjа MK Груп jедна од водећих холдинг компаниjа у Србиjи чиjа jе основна делатност производња и трговина пољопривредним производима. 

        Са преко 30 година искуства сврстава се међу наjвеће и наjснажниjе компаниjе у домаћем аграру, а компаниjа ИM „Mатиjевић jе присутна на српском тржишту од 1992. године, као jедна од наjвећих произвођача меса и месних прерађевина. 

        Заjедно са привредним друштвима из области аграра, као повезаним лицима, ИM „Mатиjевић” jе такође jедна од водећих компаниjа чиjа jе основна делатност производња и продаjа пољопривредних производа.

        Танјуг

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари