Ко је инспиратор линча Двери на медијима под контролом СНС?

ОТВОРЕНО ПИСМО ДВЕРИ ПРЕДСЕДНИЧКОМ КАНДИДАТУ

НАПРЕДЊАКА ТОМИСЛАВУ НИКОЛИЋУ

  • У Вашој политици постоји много непознаница: од теме ЕУ и НАТО, преко Косова и Метохије до унутрашње политике и економије. Са одређеним бројем Ваших ставова се не слажемо, али то нисмо јавно коментарисали, сматрајући да све тзв. националне опозиционе странке, ма колико ми били незадовољни њиховим радом, не треба да буду наша предизборна тема, већ да је главна тема политичко кажњавање на изборима катастрофалног режима Бориса Тадића и његових коалиционих партнера
  • Али, ко је инспиратор овог медијског линча којима су Двери изложене на Вашим медијима?
  • Ко је дао налог да се Двери нападају и вређају? Да ли је то слика како би медији у Србији изгледали када бисте их Ви у потпуности контролисали?
  • Посебно питање су батинаши који насрћу на све који плакатирају Београд било којим другим плакатом сем Вашим, ружење наших и туђих билборда, насртање на наше просторије, и други облици негативне кампање којом се неко служи у Ваше име и за које се не зна да ли су урађене са Вашим знањем

         Поштовани г. Николићу,

         ПОСЛЕДЊИХ нешто више од годину дана, од када су Двери прерасле у политичку организацију, нисмо ни на који начин коментарисали Ваш политички рад и активности странке на чијем сте челу. Сматрали смо да наша тема нису опозиционе странке, већ режим који је и национално, и привредно, и социјално, и морално упропастио и понизио Србију. Иако говоримо у име великог броја грађана Србије који су веома незадовољни радом и опозиционих странака, сву нашу снагу усмерили смо на побуну против режима који је уништио живот у Србији. Иако опозиција није практично ништа урадила да заустави овај режим, који је чак остварио пун мандат од четири године, и даље мислимо да је одлазак овог режима пречи од било чега другог.

         У Вашој политици постоји много непознаница: од теме ЕУ и НАТО, преко Косова и Метохије до унутрашње политике и економије. Са одређеним бројем Ваших ставова се не слажемо, али то нисмо јавно коментарисали, сматрајући да све тзв. националне опозиционе странке, ма колико ми били незадовољни њиховим радом, не треба да буду наша предизборна тема, већ да је главна тема политичко кажњавање на изборима катастрофалног режима Бориса Тадића и његових коалиционих партнера.

         Како је и зашто онда, г. Николићу, Покрет Двери - ЗА живот Србије постао тема медија под несумњивом Вашом контролом - дневне новине Правда, ТВ Свет инфо плус, и посебно острашћеног радио Фокуса?

         Зашто се свакога дана са ових медија месецима уназад бљује ватра на све што има везе са Дверима?

         Ко је инспиратор овог медијског линча којима су Двери изложене на Вашим медијима?

         Ко је дао налог да се Двери нападају и вређају? Да ли је то слика како би медији у Србији изгледали када бисте их Ви у потпуности контролисали?

         Посебно питање су батинаши који насрћу на све који плакатирају Београд било којим другим плакатом сем Вашим, ружење наших и туђих билборда, насртање на наше просторије, и други облици негативне кампање којом се неко служи у Ваше име и за које се не зна да ли су урађене са Вашим знањем.

         Како је уопште дошло до тога да једна нова политичка снага, која први пут излази на изборе, и са којом никада нисте имали никакав спор, постане Ваша тема, до те мере да се Ваши медији и активисти често са више негативног приступа односе према Дверима него према владајућем режиму?

         Питање Двери је веома једноставно: да ли и Ви, г. Николићу, одобравате овакво понашање једног дела Ваше странке према Дверима?

         Очекујемо да нам лично одговорите на ово питање!

         С поштовањем,                                       

         УО Двери - ЗА живот Србије

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари