Двери: Вучић Шешељу плаћа 50.000 евра месечно да глуми опозицију

„ЊЕГОВА ИЗЈАВА ДА ЈЕ СПРЕМАН ЗА ФОРМИРАЊЕ ВЛАДЕ СА НАПРЕДЊАЦИМА - ИМА ПОЗАДИНУ“

Вучић јуче у Скупштини 

  • Посебно је смешан јучерашњи наводни „сукоб“ Шешеља и Вучића у Скупштини, када је Могеринијева била гост. То је и преломни тренутак Шешељеве ријалити каријере. Радикали су у једва чујном тону викали - „Уа Вучићу“, само да било снимљено да се Шешељ супротставио Вучићу. То је изгледало толико јадно и провидно и смешно, да је боље било да су ћутали, као и до сада

        ИЗЈАВА Војислава Шешеља да му је СНС ближа него опозиција, и да ће ући у владу са напредњацима и СПС-ом после избора, иако су му ти „ближи“ уништили странку - показује сву позадину великог патриотизма СРС-а, који се свео на чист интерес.

        Двери се питају: шта може да натера човека да поштује људе који су га издали и растурили странку, док је био у Хашком затвору? Ништа друго, већ да се продао и узео паре.

        Нимало није случајно да су у једном дану, на Вучићев миг, Бошка Обрадовића заједно напали: Чеда, Чанак, Вучићевић и Шешељ. Све Вучићеви лажни опозиционари и слуге. 

        Шешељ игра дуплу улогу: био је наводно Вучићев опозиционар, а уједно нападао и Бошка Обрадовића, јединог опозиционог лидера у Народној скупштини, који је имао петљу да се супротстави страховлади Александра Вучића.

        За Вучићеве слуге, Бошко је и амерички плаћеник, и љотићевац, и руски агент, и човек са чудним акцентом уз гомилу бестидних увреда и клевета које себи дозвољава шеф посланичке групе СНС-а. Радује нас чињеница да сви они са толико путера на глави оркестрирано вређају Бошка Обрадовића јер је то доказ да Двери раде праву ствар и да су на правом путу! Сваки честити и поштени Србин и патриота, замислио би се да га хвале људи попут Вучића, Шешеља, Чанка, Чеде, Мартиновића и Комленског.

        Верујемо да је и Шешељ имао моралну дилему, због толико изнетих лажи против Двери и Бошка Обрадовића, јер нико не може баш толико дуго да глуми, али, напокон, његова дилема, преломила се у Вучићеву корист. Уновчио је Шешељ своју послушност човеку који га је издао, и то за 50 хиљада евра месечно.

        Посебно је смешан јучерашњи наводни „сукоб“ Шешеља и Вучића у Скупштини, када је Могеринијева била гост. То је и преломни тренутак Шешељеве ријалити каријере.

        Радикали су у једва чујном тону викали - „Уа Вучићу“, само да би снимили да се Шешељ супротставио Вучићу. То је изгледало толико јадно и провидно и смешно, да је боље било да су ћутали, као и до сада.

        Председнички кандидат Двери Бошко Обрадовић, због идеје, за коју се већ осамнаест година бори и који није део корумпираног политичко-криминалног система, сваким даном добија све јачу подршку грађана Србије, а редови у којима се чека да би се дао потпис за Бошкову кандидатуру говоре да је политика Двери - политика будућности, која је препозната, као модерна, храбра и која ће коначно створити услове да у Србији живимо као људи.

         (саопштење Српског покрета Двери)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари