Двери: Вучић Шешељу плаћа 50.000 евра месечно да глуми опозицију

„ЊЕГОВА ИЗЈАВА ДА ЈЕ СПРЕМАН ЗА ФОРМИРАЊЕ ВЛАДЕ СА НАПРЕДЊАЦИМА - ИМА ПОЗАДИНУ“

Вучић јуче у Скупштини 

 • Посебно је смешан јучерашњи наводни „сукоб“ Шешеља и Вучића у Скупштини, када је Могеринијева била гост. То је и преломни тренутак Шешељеве ријалити каријере. Радикали су у једва чујном тону викали - „Уа Вучићу“, само да било снимљено да се Шешељ супротставио Вучићу. То је изгледало толико јадно и провидно и смешно, да је боље било да су ћутали, као и до сада

        ИЗЈАВА Војислава Шешеља да му је СНС ближа него опозиција, и да ће ући у владу са напредњацима и СПС-ом после избора, иако су му ти „ближи“ уништили странку - показује сву позадину великог патриотизма СРС-а, који се свео на чист интерес.

        Двери се питају: шта може да натера човека да поштује људе који су га издали и растурили странку, док је био у Хашком затвору? Ништа друго, већ да се продао и узео паре.

        Нимало није случајно да су у једном дану, на Вучићев миг, Бошка Обрадовића заједно напали: Чеда, Чанак, Вучићевић и Шешељ. Све Вучићеви лажни опозиционари и слуге. 

        Шешељ игра дуплу улогу: био је наводно Вучићев опозиционар, а уједно нападао и Бошка Обрадовића, јединог опозиционог лидера у Народној скупштини, који је имао петљу да се супротстави страховлади Александра Вучића.

        За Вучићеве слуге, Бошко је и амерички плаћеник, и љотићевац, и руски агент, и човек са чудним акцентом уз гомилу бестидних увреда и клевета које себи дозвољава шеф посланичке групе СНС-а. Радује нас чињеница да сви они са толико путера на глави оркестрирано вређају Бошка Обрадовића јер је то доказ да Двери раде праву ствар и да су на правом путу! Сваки честити и поштени Србин и патриота, замислио би се да га хвале људи попут Вучића, Шешеља, Чанка, Чеде, Мартиновића и Комленског.

        Верујемо да је и Шешељ имао моралну дилему, због толико изнетих лажи против Двери и Бошка Обрадовића, јер нико не може баш толико дуго да глуми, али, напокон, његова дилема, преломила се у Вучићеву корист. Уновчио је Шешељ своју послушност човеку који га је издао, и то за 50 хиљада евра месечно.

        Посебно је смешан јучерашњи наводни „сукоб“ Шешеља и Вучића у Скупштини, када је Могеринијева била гост. То је и преломни тренутак Шешељеве ријалити каријере.

        Радикали су у једва чујном тону викали - „Уа Вучићу“, само да би снимили да се Шешељ супротставио Вучићу. То је изгледало толико јадно и провидно и смешно, да је боље било да су ћутали, као и до сада.

        Председнички кандидат Двери Бошко Обрадовић, због идеје, за коју се већ осамнаест година бори и који није део корумпираног политичко-криминалног система, сваким даном добија све јачу подршку грађана Србије, а редови у којима се чека да би се дао потпис за Бошкову кандидатуру говоре да је политика Двери - политика будућности, која је препозната, као модерна, храбра и која ће коначно створити услове да у Србији живимо као људи.

         (саопштење Српског покрета Двери)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Perun's picture
Perun 18:32 04.03.2017.

 • +39
Voting is closed.

Crni humor, KAMELEON šešelj za predsednika

Dosta je makijavelističkih laži palanačkog politikanta sa ostrašćenim psihološkim sindromom začetim negde u zatvoru“.
Šešelj kočijaši u svim prilikama, misleći da su Srbijanci primitivan, atavistički narod.
Pa, rekao bih da jesmo kad su nas tokom poslednjih pola veka kroz život vodili politički primitivci njegovog profila.
Takav čovek, psihološki i kulturno hendikepiran, ne zaslužuje ničije poštovanje već žaljenje.

Nema tog kameleona koji može da poput Šešelja menja boje i prilagođava se okolnostima.
Samo on može da bude sve što poželi. Zaštitu od progona komunističkog režima tražio je od britanskih i američkih diplomata, da bi 1990, pred zgradom američke ambasade u Beogradu ponudio dve četničke divizije kao pomoć u „Pustinjskoj oluji“ i napadu na diktatora Sadama Huseina.

Zare2's picture
Zare2 03:11 05.03.2017.

 • +28
Voting is closed.

Obradovic, srbin rodjen u Srbiji sa srpskim naglaskom u govoru..koji je odvratan onima koji se lazno predstavljaju kao srbi,pocevsi od smrdljive mesine seselja,siptara AV,i ostale lopovske gamadi ...

Марко Обилић's picture
Марко Обилић 15:12 05.03.2017.

 • +10
Voting is closed.

Тако је то кад се слинаво чобанче из шире околине Чачка покондири у Скотовску овцу. Није уопште проблем у томе што је Бошкић сељаче. Србија је од искона била земља сељака, који су увек били спремни да на зов трубе одложе своја рала и мотике и дохвате се сабље и танџаре. Тако је било све до петог октобра 2000., када су Срби (тазе бомбардовани и претходно десетогодишњим санкцијама враћени у камено доба) оболели од "жутице", изазване зеленодоларском вакцином. Све се тада у Србији окренуло наглавачке и говна су испливала на површину. Само се тиме да објаснити дрскост и безобразлук једног љотанског деришта да највећег живог Србина узима у своја балава уста. Пре неки дан "Дорси"су своју гебелсовску антисрпску пропаганду кренули са цифром од 60.000, данас, мученици, трабуњају о 50.000. а кад прођу избори, скрушено ће оборити своје блентаве њушке и постиђени својим дебаклом, признати да су се само шалили.

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 16:38 05.03.2017.

 • +1
Voting is closed.

Obradovic jeste onako malo provincijalac, ali daleko od toga da je prost i nevaspitan.

Марко Обилић's picture
Марко Обилић 07:38 05.03.2017.

 • +10
Voting is closed.

Само на први поглед изгледа ми апсурдно да једној странци, која толико настоји да се прикаже као православно-хришћанска, дрвени адвокат и портпарол буде неко, ко је декларисани паганин и антихрист. Али, кад боље размислим то је, заправо, идеална, природна комбинација. Дверјанска салонско-родољубачка рупа је у лику самопроглашееног "бога" Перуна нашла себи одговарајућу закрпу и идеалног портпарола. Овом смешнон човечуљку је клеветање највећег живог српског политичког лидера, пионира и хероја антимондијалистичког отпора и, ако Бог да, будућег Вожда, који ће српски народ довести до слободе, годинама уназад било нека врста настране пасије и зависности, неизлечиве страствене опседнусти, која је коначно еволуирала у једини смисао постојања.
Као Јуда иза Христа, тако се и хијене, са безбедне удаљености шуњају за Лавом, и пси лају, а караван пролази!:)

Perun's picture
Perun 10:04 05.03.2017.

 • +15
Voting is closed.

"Lupulove" napuknuti jadniče, smradikalska botino,
ti si destruktivni orator, koji je izgubljen u vremenu i prostoru.
Istina je da je vrckava zenička balerina, tuđmanov vrhovnik,
najveći šljam koga je poplava izbacila na "obale" moje Srbije.

Kurbat, (neki izvori kažu da je arnaut)
šešeljuga se pozicionirao na političkoj sceni pokradene i okupirane Srbije samo zahvaljujući
dezertersko ratno-profiterskom preko-drinskom otpadu
i naravno još živom otpadu i njihovim potomcima koje je ćopavi broz dovukao vozovima bez voznog reda,
kojima siguran sam i ti pripadaš.
I jedni i drugi smatraju Srbiju plenom, nikada nisu a i neće smatrati Srbiju svojom otadžbinom.

Марко Обилић's picture
Марко Обилић 16:08 05.03.2017.

 • +10
Voting is closed.

Разумем ја "Перуне" да си ти "копи - пејст" коментатор, али могао си бар толико да се потрудиш да ми не реплицираш мојим праисторијским реченицама и фигурама којима сам гађао Чанке, Драшковиће, Шутановце и сличне дођоше - Титине преторијанске гардисте ("весло које је довеслало","воз без возног реда", "Србија као плен"). Шешељ је допао Зеничких букагија управо због ћопавог и у хашком казамату "зарадио" рак и све друго, што се на њему, на пушкомет види, као ране, које сваки јунак са поносом носи и којима сваки честити Србин може само да се поклони до земље, а нипошто да их багателише, да над њима сеири и да им се подсмева - то могу само продани српски одроди и фукаре!

karabas's picture
karabas 12:13 05.03.2017.

 • +3
Voting is closed.

ДБ керина Шешељ цвили из прве клупе покушавајући да скрене пажњу свога бившег носача гајбица.
Времена се променила па сада ДБ војвода заноси јајца носачу гајбица задовољан што му се указала прилика да буде лична јајара свом посинку и садашњем сараднику.

Марко Обилић's picture
Марко Обилић 16:12 05.03.2017.

 • +1
Voting is closed.

karabas's picture
karabas 22:46 05.03.2017.

 • +9
Voting is closed.

Da обришем дупе са овим линковима или са твојим, ником, аватаром, вадикалац?

Марко Обилић's picture
Марко Обилић 16:15 05.03.2017.

 • +8
Voting is closed.

Марко Обилић's picture
Марко Обилић 16:29 05.03.2017.

 • +1
Voting is closed.

На најлакше питање које је Јован Мемедовић икада поставио у квизу "Потера" - КАКО СЕ ЗОВЕ МЕНАЏЕР ПАНК ГРУПЕ "THE DOORS" ? сва четири врапца на грани су у глас одговорила - "КАЈЛ СКОТ"
https://s29.postimg.org/xukp1e5qv/imagggjjjjgjjes.jpg

Додај коментар