ДВЕРИ: Не дозволите успостављање геј поретка у Србији

ПОВОДОМ ГЕЈ ПАРАДЕ

ПОКРЕТ ПИСАО ПРЕДСЕДНИКУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ТОМИСЛАВУ НИКОЛИЋУ

  • Двери и ове године, као и претходних година, воде оштру кампању против геј параде јер је виде као први корак у успостављању геј поретка у Србији. Двери сматрају да су геј активисти и њихове организације представници једне деструктивне и тоталитарне идеологије која нема никакве везе са борбом за заштиту људских права
  • Двери не желе геј параду не зато што се залажу за дискриминацију хомосексуалаца, већ зато што не желе геј активисте у вртићима, школама, на местима медијских цензора, на позицијама друштвене моћи коју ће стицати преко својих лобија

        У СКЛОПУ кампање против геј параде и промоције хомосексуализма, Двери су упутиле отворена писма председнику Србије, Томиславу Николићу, председнику Народне скупштине Републике Србије, Ненаду Стефановићу, као и премијеру Ивици Дачићу.

        Факти у целини преносе текст писма упућеног председнику Србије Томиславу Николићу:

        „Поштовани господине Председниче,

        ОВЕ године је поново најављено одржавање геј параде у Београду. Овога пута, геј активисти и њихове организације су још дрскије и провокативније него претходних година захтевали да, како сами кажу, „заузму град на осам дана“ и да њихове манифестације отпочну на дан Св .Вере, Наде, Љубави и мати им Софије, како би овогодишња геј парада носила назив православног верског празника који симболизује породичне вредности.

        Организатори геј параде се у јавности позивају на Ваш ауторитет и тврде да имају Вашу подршку.

        Ми у то не верујемо. Зато Вам се обраћамо као председнику свих грађана Србије, те тим пре као председнику и већине грађана Србије који се залажу за традиционалне вредности, природну породицу и заштиту верских права православних Срба, са молбом да се од геј параде оградите и да изразите подршку већини грађана Србије која је против одржавања геј параде у нашој престоници.

        Двери и ове године, као и претходних година, воде оштру кампању против геј параде јер је виде као први корак у успостављању геј поретка у Србији. Двери сматрају да су геј активисти и њихове организације представници једне деструктивне и тоталитарне идеологије која нема никакве везе са борбом за заштиту људских права. Геј поредак за који се они последично залажу, довешће до мноштва поступака у којима ће на крају људима бити онемогућено да своју децу васпитавају на традиционалним вредностима природне породице.

        Двери не желе геј параду не зато што се залажу за дискриминацију хомосексуалаца, већ зато што не желе геј активисте у вртићима, школама, на местима медијских цензора, на позицијама друштвене моћи коју ће стицати преко својих лобија, а потом ту моћ користити за прогон нас који сматрамо да хомосексуалност није пожељна друштвена вредност.

        Све што тврдимо спремни смо да Вам аргументујемо студијама којима смо обрадили хомосексуализам као тоталитарну идеологију, да Вам поклонимо нашу књигу „Стоп глобалном заГejавању“ и да у разговору са Вама затражимо подршку за забрану овогодишње геј параде“.

        С поштовањем,
        У име Покрета Двери,
        Радован Тврдишић

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари