Двери 6. октобра организују протест против геј параде испред Владе Србије

ПОКРЕТ СЕ ВЕЋ ОБРАТИО ТОМИСЛАВУ НИКОЛИЋУ,

НЕБОЈШИ СТЕФАНОВИЋУ И ИВИЦИ ДАЧИЋУ

  • Обратили смо се председнику Србије, Томиславу Николићу, јер геј активисти изјављују у јавности да их он подржава. Зато од њега очекујемо да се по том питању изјасни - саопштио је Владан Глишић
  • Као знак подршке мудрој и одговорној одлуци Русије да на 100 година забрани одржавање геј параде у Москви, 5. октобра у 18 сати одржаћемо - открио је - велику трибину Двери у Руском дому у Београду

        ДВЕРИ су најавиле нове потезе и акције у супротстављању најављеној геј паради у Београду.

       Ставове покрета образложио је члан најужег руководства Владан Глишић који је нагласио:

       „Прва фаза наше борбе против геј параде још траје: то је фаза притиска на институције државе да се геј-парада не одржи, упознавање јавности са чињеницом да геј-парада није борба за људска права већ манифестација тоталитарне идеологије, позивање других опозиционих странака и друштвених група да нам се у борби против геј параде прикључе.

       Обратили смо се председнику Србије, Томиславу Николићу, јер геј активисти изјављују у јавности да их он подржава. Зато од њега очекујемо да се по том питању изјасни.

       Обратили смо се председнику Скупштине Србије, Небојши Стефановићу, јер је он представник институције која чува демократију у Србији и да, као таква, треба да се огради од злоупотребе људских права којом се намеће тоталитарна идеологија хомосексуализма.

       Обратили смо се премијеру Србије, Ивици Дачићу, јер је он министар полиције, формално најјачи политички чинилац у Србији и најодговорнији за омогућавање одржавања геј параде и све последице тог чина. Његова одговорност је тим већа што се у његовој странци налази најорганизованији геј-лоби у држави који делује са позиција власти.

       Двери почињу и другу фазу борбе пријавом свог протестног скупа за 6. октобар 2012. године испред Владе Србије.

       У међувремену, настављамо да упозоравамо јавност плакатирањем града, дељењем летака на штандовима које ћемо организовати у тзв. „улици Двери“.

       Представљањем на трибинама наше студије „Стоп глобалном заГЕЈавању“, покушавамо да објаснимо зашто је данас важно спречити одржавање геј параде, јер је она само први корак уласка идеологије хомосексуализма у наше породице, дечје вртиће, школе...

       Као знак подршке мудрој и одговорној одлуци Русије да на 100 година забрани одржавање геј параде у Москви, 5. октобра у 18 сати одржаћемо велику трибину Двери у Руском дому у Београду“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари