Добро се зна за корупционашке активности Павличића и других функционера АП

САОПШТЕЊЕ СНС ПОВОДОМ „ЛЕКЦИЈА“ ГРАДОНАЧЕЛНИКА НОВОГ САДА

  • Промене којих се плаше Павличић и њему слични политичари, а догађају се у Србији после избора, нису никакав притисак на локалну власт и дестабилизовање прилика у Војводини , већ једини начин да грађани добију шансу да боље живе

        СРПСКА напредна странка је шокирана покушајем новосадског градоначелника Игора Павличића да дели лекције о томе шта је политички разумно и шта је воља грађана.

        Целокупна јавност Србије је упозната са корупционашким активностима Павличића и других покрајинских функционера, па су стога донекле очекивани њихови покушаји да спрече Српску напредну странку да их разоткрије, као што је објашњива и њихова грчевита борба за останак у удобној фотељи на власти.

        Промене којих се плаше Павличић и њему слични политичари, а догађају се у Србији после избора, нису никакав притисак на локалну власт и дестабилизовање прилика у Војводини , већ једини начин да грађани добију шансу да боље живе.

        На рад локалних самоуправа и суноврат привреде у Војводини, протекле четири године, утицале су магловите и неразјашњене јавне набавке, бројне малверзације и политичке калкулације, које морају да се зауставе.

        Наглашавамо да ће Српска напредна странка своје одлуке доносити у најбољем интересу грађана Новог Сада а њихов најбољи интерес јесте да Игор Павличић више не буде градоначелник.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари