ЂИЛАС: Ђулијани је подржао бомбардовање Београда, нека му Вучић покаже разорено

УКАЗАО ДА ЈЕ НАПРЕДЊАЧКИ ИЗБОРНИ АДУТ ’99. ТВРДИО

И ДА СЕ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ „СПРОВОДИ ГЕНОЦИД“ 

  • Желим Рудолфу Ђулијанију пријатан боравак у Београду и срећан пут из Београда, рекао у Великом Мокром Лугу градоначелник Београда коме ће Александар Вучић бити главни супарник у борби за нови мандат

         ПОШТУЈЕМ успехе екс-градоначелника Њујорка Рудолфа Ђулијанија, али сам  уверен да он - као човек који је подржао бомбардовање Србије и Београда - не би требало да говори о будућности нашег главног града - упозорио је градоначелник Београда Драган Ђилас.

         Он је, након што је у Великом Мокром Лугу поделио кључеве 20 станова избеглицама који су до сада били смештени у колективним центрима, прво подсетио да је Ђулијани 1999. са функције градоначелника Њујорка подржао бомбардовање наше земље, тврдећи при том да се на Косову и Метохији спроводи геноцид.

         „Због таквих ставова ови људи су 13 година као избеглице живели у колективним центрима. Поштујем Ђулијанијеву функцију градоначелника Њујорка и успех у том послу, али сматрам да он није човек који треба да говори о будућности Београда и његовом сређивању“, рекао је Ђилас.

         Они који су Ђулијанија довели у Београд, како би му показали пројекат „Београд на води“, могли би - нагласио је Ђилас - да му покажу и зграде разорене у бомбардовању.

         „Желим му пријатан боравак у Београду и срећан пут из Београда“, закључио је градоначелник Београда коме ће Александар Вучић бити главни супарник у борби за нови мандат.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари