Милијана Балетић подржала Гојка Раичевића и Дражена Живковића

НОВИ ДОКАЗ БЕЗОЧНОСТИ ИНСТАЛИРАНЕ КЛИКЕ КОЈА ТЛАЧИ ЦРНУ ГОРУ И ЊЕНУ ИСТОРИЈУ

* „Зар треба већи доказ о губитку контакта с реалношћу и умишљаја сопствене свемоћи, од поступака и одлука монтенегринаца да вежу Бога у своје параграфе, а себи припишу Божије моћи и – верном поносном народу и Свевишњем, као саучеснику – заједно суде?!“

_________________________________________________________________________

          ЗБОГ 12. јануара објављене вести да је у Вили Горица дошло до експлозије, Мило Ђукановић је истога трена, са лисицама на рукама, похапсио и у марице стрпао уредника портала ИН4С, Гојка Раичевића и главног уредника портала Борба, Дражена Живковића!

        Ни то што је на порталу ИН4С вест гласила: „Према још увијек непотврђеним сазнањима, дошло је до експлозије у Вили 'Горица'. На лицу мјеста су ватрогасна кола“ – што значи да се не тврди – Мила није спречило да крене у акцију.

        Поново је, по ко зна који пут, потегао за провереним рецептом гиљотине над истином у његовоме приватноме забрану, званом Монтенегро!

          Бескрупулозност мера, којих се с лакоћом лаћа, од убиства новинара Душка Јовановића, пребијања новинарке „Вијести“ Оливере Лакић, више пута хапшеног и привођеног колеге Раичевића... – говори о безочности једне инсталиране клике над народом и хиљадугодишњом историјом и традицијом праве Црне Горе!

          Методи које користе те инсталиране сподобе, у својој тридесетогодишњој владавини, говоре саме за себе. Сва охолост и непрезање од бешчашћа у поклапању, гажењу и победи над сопственим народом – својствене су само диктатурама!

          Али, рећи диктаторима да су им дела срамна, да су безочне свашточине, да су поган, изроди, да су бешчасни – да су недостојни људскога рода, онима који су се подигли над својим народом да од њега праве робље – док су снисходљиви бедници пред својим газдама – узалуду је! Да су они рођени да то чују, да их такве речи дотичу – они не би били то што јесу!

          Зар треба већи доказ о губитку контакта с реалношћу и умишљаја сопствене свемоћи, од данашњих поступака и одлука монтенегринаца да вежу Бога у своје параграфе, а себи припишу Божије моћи и – верном поносном народу и Свевишњем, као саучеснику – заједно суде?!

         Нема оправдања ни у опијајућем трајању тродеценијске власти – власт овако може да узнесе – само људске танковине!

          Ухапсити истину о збивању у данашњој Црној Гори, стављањем лисица на руке гласника и њихов прогон и тамничење, доказ је под каквима згажена Црна Гора данас стење!

          Једна племенита лакоћа осмеха, коју часни човек и професионалац Гојко Раичевић носи – шчепан у руке Милове полиције, која га спроводи у притвор и саслушање – доказ је личне снаге, коју му даје његова незамењива улога у ослобађању утамничене истине под Милом и осталим поброзицама у данашњој Црној!

          Моја пуна подршка за часне колеге!

          (Милијана Балетић, новинар) 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари