Отварању Брњака претходили контакти припадника МУП Србије са Кфором

Радикали упозорили да се Тадић договорио са КФОРом око уклањања барикада

  • Скупштина о Косову и Метохији одложена за 12. новембар јер је режим Бориса Тадића то урадио са циљем да претходно омогући окупационој војсци Кфора да уклони барикаде и Србе који дежурају на северу јужне српске покрајине
  • Борис Тадић издао и Србе и Србију да би наша држава била вечити кандидат за улазак у заједницу земаља које воде злочиначку политику према нашој земљи

        СРПСКА радикална странка најоштрије осуђује одлагање одржавања седнице о Косову и Метохији за 12. новембар, јер је режим Бориса Тадића то урадио са циљем да претходно омогући окупационој војсци Кфора да уклони барикаде и Србе који дежурају на северу јужне српске покрајине.

        Уклањање барикаде код Брњака које је, према сазнањима Српске радикалне странке, уследило након што је неколико припадника Министарства унутрашњих послова разговарало са представницима Кфора, још један је у низу показатеља да  је Тадићева власт ушла у процес фактичког признања шиптарске државе, којој помаже да успостави своје институције.

        Борис Тадић је издао и Србе и Србију да би наша држава била вечити кандидат за улазак у заједницу земаља које воде злочиначку политику према нашој земљи.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари