Обрадовић: Шта полиција тражи у Народној скупштини?

„СУДСКИ ВЕШТАК ДОКАЗАО ДА НОВИНАРКЕ ПИНК НИСУ ИМАЛЕ НИ ПОТРЕС МОЗГА НИ СЛОМЉЕНО РЕБРО“

  • „Не памтимо да су од тренутка обнове вишестраначја у Србији народни посланици саслушавани у Народној скупштини“
  • „Пут којим је кренуо СНС скупо ће их коштати. Ако мисле да Двери могу уплашити и зауставити - преварили су се“

        КОНАЧНО је раскринкана једна од највећих медијских лажи СНС и њихових пропагандних гласила ТВ Пинк и дневних новина „Информер“, „Ало“ и „Српски телеграфˮ о тешким телесним повредама њихових партијских новинарки на протесту Двери испред ТВ Пинк 16. септембра.

        Судски вештак доказао је да новинарке нису имале ни потрес мозга ни сломљено ребро како су медији данима трубили, да су у питању лажиране лекарске дијагнозе као у случају модрице Маје Гојковић и да је све била најобичнија лаж и негативна кампања у режији задругара Жељка Митровића и председника Србије Александра Вучића, који је и лично узео учешћа у овој медијској представи обилазећи новинарке у болници.

        Како све теже пролазе лаж и пропаганда владајуће странке - тако расте репресија и прогон неистомишљеника.

        Изборна комисија градске општине Костолац незаконито је одбила изборну листу Двери на локалним изборима у овој општини који треба да се одрже 24. децембра. Званично образложење је да у називу листе нисмо смели да ставимо слоган „ДА КОСТОЛАЦ ВРАТИМО КОСТОЛЧАНИМАˮ, што није тачно јер се на локалним изборима широм Србије често уз име странке додаје и слоган.

        Примери су ДВЕРИ - ЗА СПАС ЧАЧКА са прошлогодишњих локалних избора у Чачку или АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - БРЖЕ, ЈАЧЕ, БОЉЕ са недавних локалних избора у Ковину, где се чак и не помиње име странке, што је заиста било противзаконито и ту листу је тада требало одбити.

        Ово је јасан сигнал из власти да је против Двери све дозвољено и да се иде на забрану нашег учешћа на изборима. Поднећемо жалбу Управном суду да проверимо да ли судство у Србији уопште функционише или је СНС преузела и судску власт, а онда ћемо одлучити о даљим корацима борбе против диктаторске природе Вучићевог режима који наредних дана иде и корак даље.

        Наиме, не памтимо да су од тренутка обнове вишестраначја у Србији народни посланици саслушавани у Народној скупштини. Јуче су народни посланици Двери обавештени да у четвртак треба да дају изјаве полицији о дешавањима на седници Административног одбора, и то на информативном разговору у Народној скупштини.

        Шта Полиција има да тражи у Народној скупштини?

        Где су били када страначко обезбеђење СНС пребија новинаре на дан председничке заклетве, где испред зграде ТВ ПИНК када Митровићево приватно обезбеђење пребија учесника протеста, где када напредњачки мафијаши и локални функционери шамарају и малтретирају грађане по Србији?

        Двери немају шта да крију и одазваћемо се позиву Полиције. Али, упозоравамо грађане Србије да наша држава иде у опасном правцу личног режима Александра Вучића, медијског мрака и диктатуре у којој не сме да се чује другачије мишљење, а сви они који се томе супротстављају бивају прогоњени од стране власти.

        Пут којим је кренуо СНС скупо ће их коштати. Ако мисле да Двери могу уплашити и зауставити - преварили су се. Грађани се све више ослобађају страха и наше време тек долази.

        Позивамо грађане Србије да ништа не верују Вучићу и његовим партијским медијима, и да заједничким снагама кренемо у борбу за смену ове лажовске, лоповске и диктаторске власти.

        Да нам не би Полиција долазила по кућама да нас пита за политичко опредељење.

         (изјава председника Двери Бошка Обрадовића)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари