ОБРАДОВИЋ: СНС је врхунац владавине ДОС од 5. октобра 2000. до данас

ВУЧИЋА МОЖЕ ДА УГРОЗИ САМО ПАТРИОТСКА, А НЕ ПРОЗАПАДНА ОПОЗИЦИЈА

Бошко Обрадовић

  • ДС и ЛДП данас немају политику зато што је њихову политику преузео СНС и зато нема никакве разлике између СНС и свих остатака жутог предузећа. Зато би било најприродније да СНС изађе на изборе на заједничкој листи са ДС, СДС и ЛДП јер имају исте менторе у иностранству и исту политику
  • Србија сигурно не треба да смењује Вучића да би дошао Пајтић, већ са Вучићем треба да оде и прозападна политика Вучића, Пајтића и Тадића

        ВЛАДАЈУЋИ режим Александра Вучића једино у Српском покрету Двери и нашем заједничком Патриотском блоку са ДСС-ом види озбиљног политичког противника на предстојећим изборима.

        Вучића не могу да победе ни Пајтић, ни Тадић, ни Чеда Јовановић. Онај ко би заиста могао да угрози Вучићеву власт мора доћи из редова патриотске, а не прозападне опозиције.

        Двери никада неће бити део прозападног опозиционог блока и било каквог новог ДОС-а. СНС је врхунац владавине ДОС-а од 5. октобра 2000. до данас. Све што је ДОС радио СНС је наставио и докрајчио: даљу распродају природних и привредних богатстава, задуживање државе код иностраних кредитора, укидање институција државе Србије на КиМ, безпоговорно слушање налога из ММФ, сарадњу са NATO-ом...

        ДС и ЛДП данас немају политику зато што је њихову политику преузео СНС и зато нема никакве разлике између СНС и свих остатака жутог предузећа. Зато би било најприродније да СНС изађе на изборе на заједничкој листи са ДС, СДС и ЛДП јер имају исте менторе у иностранству и исту политику.

        Једина различита, другачија и алтернативна политика је политика Двери и нашег заједничког Патриотског блока са ДСС: заустављање погубног пута у ЕУ, не у NATO, окретање ка Русији као стратешком партнеру број 1, поништавање антиуставних бриселских споразума и повратак питања КиМ у Савет безбедности УН, борба против беле куге и економски патриотизам који би уместо страних инвеститора у први план ставио домаће банке, домаћег привредника и пољопривредника.

        Та политика нема ништа заједничко ни са СНС ни са ДС и другим прозападним политичким опцијама. 

        Зато Двери и Патриотски блок сметају. У сврху напада на Двери биће ангажовани разни агенти СНС у редовима лажне опозиције. Овој власти, коју воде они који су купили дипломе и плагирали докторате, сметају сви који нису били на власти, немају афере и нису купили академска звања.

        Не могу ништа да приговоре Дверима које имају 17 година дугу и чисту биографију, па ће морати све да учине и измисле како би зауставили несумњиви раст рејтинга Двери и Патриотског блока.

        Зато ћете чути да су Двери и амерички и руски агенти, да их финансира и Пајтић и Вучић и Дачић, да су нас створиле и стране и домаће службе безбедности, и управо парадоксалност свих тих различитих клевета и подметања јасно ће показати да је све то лаж. Али, за то време нећете чути одговор на једно једноставно питање: шта сте урадили за четири године власти, господо из СНС?

        Прекршили сте сва предизборна обећања, смањили плате и пензије, издали Косово, направили нова задуживања и отпуштања, повећали цену струје, и на слободу пустили све које сте ухапсили пред камерама. Шта би са суђењем Мишковићу и свим вашим лажним борбама против криминала и корупције?

        А колико је тек бесмислено да се на власт врате остаци ДС. Србија сигурно не треба да смењује Вучића да би дошао Пајтић, већ са Вучићем треба да оде и прозападна политика Вучића, Пајтића и Тадића. Уједињени западњаци плаше се Двери и новог патриотског и евроскептичног гласа у Скупштини Србије. С правом.

         (изјава Бошка Обрадовића, председника Српског покрета Двери)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари