Обрадовић: Не бранимо данас само Златибор, већ сва природна и привредна богатства Србије

„ЗА КОГА РАДИ НАША ВЛАСТ - ЗА СОПСТВЕНЕ ГРАЂАНЕ ИЛИ ЗА ТАЈКУНЕ И СТРАНЕ БАНКЕ?“

Бошко Обрадовић и Милан Стаматовић

  • Када власт нешто гради - онда је то права ствар и онда може да се гради и онда може лекс-специјалис у Народној скупштини за „Београд на води“, а када гради једна општина у Србији, која је опозициона, онда не може да се добије грађевинска дозвола и све се чини да се заустави овако један велики грађевински пројекат

        НЕ БРАНИМО ми данас само Златибор, већ сва природна и привредна богатства Србије који морају остати у нашим рукама и бити стављена у функцију домаћег интереса и домаћег економског развоја - рекао је председник Двери, Бошко Обрадовић, пружајући данас своју подршку народу са Златибора и председнику општине Чајетина, Милану Стаматовићу, који је дошао у Београд због опструкције радова на изградњи гондоле на Златибору од стране Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

        „Као народни посланик Српског покрета Двери, овде сам да вас јавно подржим у овом вашем више него оправданом бунту против државне администрације која онемогућава и блокира и спречава завршетак пројекта изградње гондоле на Златибору“ - рекао је Обрадовић.

        Он је додао да има више проблема због којих се народ данас овде окупио и које мора истерати на чистац.

        „Први проблем је тај, када власт нешто гради онда је то права ствар и онда може да се гради и онда може лекс-специјалис у Народној скупштини за „Београд на води“, а када гради једна општина у Србији која је опозициона, онда не може да се добије грађевинска дозвола и све се чини да се заустави овако један велики грађевински пројекат.

        Други проблем је, пошто управо долазим са заседања Народне скупштине РС, где се разматрају нови зајмови које треба да узмемо од Немачке развојне банке, да бисмо улагали у нове инфраструктурне радове, а са друге стране имамо случај да општина Чајетина из својих средстава улаже у овај пројекат, а тај се пројекат онемогућава и спречава.

        И најважнија ствар о којој непрестано говори председник општине Чајетина, господин Милан Стаматовић, а то је, шта је судбина државне имовине? Хоће ли преостала државна имовина и преостала природна и привредна богатства Србије од септембра бити распродата, приватизована и пребачена у руке тајкуна и странаца?“ - истакао је Бошко Обрадовић.

        Обрадовић је још рекао да је ово после много времена долазак народа пред институције државе Србије да их подсети да је и Златибор Србија и да има живота мимо Београда и да постоји унутрашњост Србије која је заборављена.

        „Дакле, за кога ради наша власт, за сопствене грађане или за тајкуне и стране банке?

        Не бранимо ми данас само Златибор, већ сва природна и привредна богатства Србије који морају остати у нашим рукама и бити стављене у функцију домаћег интереса и домаћег економског развоја.

        Хвала вам на поруци коју сте данас послали целој Србији, а то је, да нема предаје, нема повлачења и да за слободу и правду морамо сами да се изборимо“ - закључио је председник Двери.

         (саопштење Српског покрета Двери)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

дулебг's picture
дулебг 21:28 19.05.2017.

  • +1
Voting is closed.

Обрадовић све загади ..(((

Zare2's picture
Zare2 09:42 20.05.2017.

  • +19
Voting is closed.

Polizi sve sto je Obradovic zagadio...

misko's picture
misko 19:40 20.05.2017.

  • +1
Voting is closed.

NAŠA VLAST RADI ZA STRANE BANKE I TO JE 1000 PUTA BOLJE OD OVIH DOMAĆIH LOPURDI KOJI EM ŠTO SU OTELI EM NISU NIŠTA STVORILI. STRANCI ĆE ISKORIŠĆAVATI TE RESURSE ZA RAZLIKU OD BRUTALNE BANDE PLJAČKAŠA KOJA JE SVE UNIŠTILA I NIŠTA NOVO NIJE STVARALA, ZATO SMO U OVAKVOM ČABRU, JER LOPOVE NE ZANIMA DA RADE BITNO JE DA SU PRISVOJILI A POSLE--JBIGA I NAJMANJA RENTICA JE NJEMU DOVOLJNA DA GLUMI KAPITALISTU ALI JE ZATO ČITAV REGION UPROPAŠČĆEN JER "VLASNIK" NEĆE DA RADI BRE :) POČISTIĆE IH STRANI KAPITAL KAO INSEKTE SVE ĆE IZGUBITI ZATO TAKO SKVIČE NEMA MONOPOLA VIŠE.

Додај коментар