Обрадовић: И градским и приградским општинама вратити изворне пореске приходе и имовину

„НЕ СМЕМО ЗАБОРАВИТИ НИ ЈЕДАН РУБНИ КРАЈ БЕОГРАДА И НИЈЕДНУ ПРИГРАДСКУ ОПШТИНУ“

        У ОКВИРУ кампање за београдске изборе, председник Двери Бошко Обрадовић пловећи Дунавом и Савом на првом београдском „Коруптоломцу“, заједно са председником Доста је било, Сашом Радуловићем и са кандидатима за одборнике листе „Доста је било и Двери - Да ови оду,а да се они не врате“, поручио је да не смемо да заборавимо ниједну приградску општину у Београду.

        „Београд се протеже у пречнику од 120 километара, од села Дудовица у општини Лазаревац које је ближе Љигу него Београду, па све до последњег ПКБ -овог насеља Дунавац, које је ближе Зрењанину него Београду. Не смемо запоставити ниједан рубни крај Београда, не смемо заборавити ниједну приградску општину. И грађани Сопота, Обреновца, Младеновца, Лазаревца или Гроцке треба да се осећају као Београђани и треба да буду помогнути од градске власти која их је до сада углавном пљачкала, а слабо шта им помагала.“ - нагласио је Бошко Обрадовић

        Он је истакао да је прва ствар коју треба урадити у Београду децентрализација: ,да се свим градским и посебно приградским општинама у Београду врате њихови изворни порески приходи и њихова имовина.

         (саопштење Српског покрета Двери)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари