Нова странка: Премијер је у 2017. ушао као јефтин демагог који Србију превише кошта

„ПИТАМО ПРЕМИЈЕРА И МАРКА ЂУРИЋА - КАКО СУ БОЖИЋНЕ ПРАЗНИКЕ ПРОВЕЛИ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ?“

  • Они који су загризли Вучићеве „варалице“, новогодишње украсе куповали су у Икеи, грејали се на јефтину струју, пазарили чипове произведене у Србији, осећали се безбедно јер су криминалци похапшени и осуђени, а Закон о пореклу имовине на снази је и примењује се... Задовољни су јер живе у време муњевитог привредног раста, у лидерској земљи са малом и рационалном државном администрацијом, у којој је Косово наше, а питање је тренутка када ћемо у пуноправно чланство наше државе примити Европску унију

        ПИТАМО премијера Александра Вучића и директора Канцеларије за Косово и Метохију Марка Ђурића како су се провели на прослави божићних празника на Косову и Метохији. Вучић и Ђурић су крајем претходне године обећали да ће Божић прославити на Косову, обићи српске светиње и разговарати са српским народом.

        Стога питамо премијера која је задовољства, али и муке, наш народ са њим поделио током прославе најважнијег хришћанског празника? Која је све домаћинства и светиње премијер обишао? Да ли је остао доследан и својој мисији главног санитарног инспектора, па проверио и у каквом су стању јавни тоалети на Косову?

        Исцрпно медијско покривање премијерове посете Косову је изостало, зато што се посета, очекивано, није ни десила. Премијер је остао доследан у једном - кршењу својих обећања. Тиме је и у Нову годину ушао у свом традиционалном руху - јефтиног демагога који Србију превише кошта.

        Они који су загризли Вучићеве „варалице“, новогодишње украсе куповали су у Икеи, грејали се на јефтину струју, пазарили чипове произведене у Србији, осећали се безбедно јер су криминалци похапшени и осуђени, а Закон о пореклу имовине на снази је и примењује се... Задовољни су јер живе у време муњевитог привредног раста, у лидерској земљи са малом и рационалном државном администрацијом, у којој је Косово наше, а питање је тренутка када ћемо у пуноправно чланство наше државе примити Европску унију.

        Велика већина, отпорна на мамце, и даље чека, али не очекује, да се деси онај историјски моменат који се најављује из године у годину. Најновија мантра гласи - „Биће боље 2017. године!“ Ту, заправо, лежи једина истина... 2017. године може бити боље, али то не зависи нити од Вучића нити од његових (умишљених) увозних пријатеља, већ искључиво од нас - грађана.

        Прва прилика за то - избори у априлу.

         (саопштење Нове странке)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари