Напредњаци би да пошаљу Тадића и Динкића на биро за запошљавање

СНС ОБЕЋАВА КРИВИЧНО ГОЊЕЊЕ СВИХ ИЗ ДРЖАВНОГ ВРХА

КОЈИ СУ ОМОГУЋИЛИ РАЗАРАЊЕ СРПСКЕ ЕКОНОМИЈЕ

Марко Ђурић

  • Данас испред Дирекције Националне службе за запошљавање - рекао је у име СНС Марко Ђурић -дижемо свој глас у име армије незапослених у Србији која је довољна да попуни више од 10 највећих фудбалских стадиона.
  • Ова армија незапослености последица је погрешне и пљачкашким мотивима вођене транзиције у Србији која је довела до тога да су државни ресурси преко ноћи преливени у џепове оних који данас воде политичку класу у Србији
  • Они који седе у врху власти у Србији послали су наше очеве и мајке, послали су нас у редове испред Националне службе за запошљавање и уколико желимо да у Србији нешто коначно променимо - дошло је време да њих пошаљемо у ред испред Националне службе за запошљавање
  • Дакле, одговорност за злоупотребу у приватизацији мора да буде утврђена, одговорност лежи у самим врховима власти и након смене ове власти на изборима - биће процесуирани и кривично гоњени сви они који су одговорни што су  разарањем наше економије лишили ову земљу садашњости и будућности

         СНС позива грађане Србије да на изборима уруче отказ корумпираној власти и политичко-пословној класи која је одговорна за историјски фијаско политике запошљавања и за чињеницу да је у претходне три и по године број незапослених у Србији повећан за чак 30 одсто.

         Данас на овом месту испред Дирекције Националне службе за запошљавање дижемо свој глас у име армије незапослених у Србији која је довољна да попуни више од 10 највећих фудбалских стадиона. Ова армија незапослености последица је погрешне и пљачкашким мотивима вођене транзиције у Србији која је довела до тога да су деценијама и генерацијама грађана стицани државни ресурси преко ноћи преливени у џепове оних који данас воде политичку класу у Србији.

         СНС не може да жмури пред чињеницом да је само у периоду од 2002. до данас уништено више од 65 одсто приватизованих фирми, када кажем уништено то значи да су те фирме у стечају или су већ ликвидиране.

         У овом процесу без посла је остало више од 800.000 индустријских радника, а одговорни за то седе у врху власти у Србији.

         Они који седе у врху власти у Србији послали су наше очеве и мајке, послали су нас у редове испред Националне службе за запошљавање и уколико желимо да у Србији коначно променимо дошло је време да њих пошаљемо у ред испред Националне службе за запошљавање.

         Три и по године од формирања ове Владе, седам и по година од преузимања одговорности од стране Бориса Тадића као председника Републике за стање у држави и дванаест година од уласка у власт ДС, време је да кажемо – доста!

         Императив политике СНС ће бити - више посла за Београђане, више посла за све грађане у Србији, али да бисмо до тог циља дошли морамо да сменимо оне који су нас лишили свега онога што је овај народ, заиста у великој муци, без икаквог претеривања и патетике, чак и у зноју и крви, стицао претходних деценија.

         Дакле, одговорност за злоупотребу у приватизацији мора да буде утврђена, одговорност лежи у самим врховима власти и након смене ове власти на изборима биће процесуирани и кривично гоњени сви они који су одговорни за то што су  разарањем наше економије лишили ову земљу садашњости и будућности.
 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари