Јеремић: Драго ми је што Вучић има Ангелу Меркел и ММФ, ја за собом имам Нишлије

„НИКАД СЕ ИЗБОРИ НИСУ ДОБИЈАЛИ У БЕРЛИНУ, НЕГО ОВДЕ – У НИШУ“

  • „Има нас мало више него што су мислили, а тек смо почели“, рекао је Вук Јеремић Нишлијама: „Већи штихови од њих нису успели да смире Србију, не дајмо им да нас баце на колена. Никада више Србија да не гледа у власт као у Бога, као што је данас. Србија је слободна земља, слободних људи. Нико није Богом дан, па ни он. Зато 2. априла за други круг. Србија зна - заокружи два“
  • „Био сам и први и други на свету, без да сам пред било киме клечао. Никада нећу клечати. Неће клечати ни Србија“

          У НИШУ је данас одржана „Шетња за слободу“ коју је предводио председнички кандидат Вук Јеремић због тога што све његове присталице нису могле да стану у салу Народног позоришта где је требала да буде одржана предизборна конвенција. На челу колоне у којој је било неколико хиљада људи били су Вук и Наташа Јеремић, предвођени добошарима, док су окупљени узвикивали „Вуче, Вуче“ и „Победа, победа“.

         „Другу салу нису хтели да нам дају. Господо, мало сте се преварили. Чујем да је више испред него овде и предлажем да их не оставимо. „Ајмо сви напоље. Идемо до победе", рекао је Јеремић на излазу из Народног позоришта.

         Јеремић је нагласио да је до избора остало још две недеље, довољно да се сетимо свих лажних обећања ове власти и размислимо како ће ова земља изгледати у наредних пет година.

         „Разлика између нас и њих је разлика између суноврата и процвата. Све је почињало у Нишу, увек су се овде избори добијали. Они се нису добијали у Берлину, него овде. Зато је мени драго да док он има Ангелу Меркел, ја са собом имам Нишлије“, истакао је Јеремић окупљенима испред Тржног центра Калча.

         „Нека њему и Ангела Меркел, и Бил Клинтон, и Тони Блер и ММФ. Ја сам видео света и умем да разговарам са њим. Био сам и први и други на свету, без да сам пред било киме клечао. Никада нећу клечати. Неће клечати ни Србија“, нагласио је Јеремић и поручио да ће ове године на Ускрс ускрснути и Србија.

         Јеремић је најавио да ће од Србије направити нормалну и уређену државу заснивану на владавини права, где ће закон бити исти за свакога.

         „Има нас мало више него што су мислили, а тек смо почели“, истакао је Јеремић. „Већи штихови од њих нису успели да смире Србију, не дајмо им да нас баце на колена. Никада више Србија да не гледа у власт као у Бога, као што је данас. Србија је слободна земља, слободних људи. Нико није Богом дан, па ни он. Зато 2. априла за други круг. Србија зна - заокружи два“.

         Јеремић је у Нишу рекао и да не постоји ниједан разлог да Србија, која је богата земља, буде у казамату - у коме се сада налази.

         „Србија је богата земља, све нам је Бог дао, имамо плодну земљу добар географски положај и способне, вредне и храбре људе".

         Он је казао да су грађани Србије дошли у ситуацију да моле за посао а када се запосле - да клече пред страним послодавцима и да носе пелене.

         Према његовим речима, Србија може да буде земља као што је некада била и да производи све што треба њој и свету.

         „Грађани заслужују бољу Србију али је потребно само да им на Ускрс, у другом кругу избора видимо леђа", рекао је он.

         Поред више хиљада људи, у шетњи су били народне посланице Санда Рашковић Ивић и Дијана Вукомановић, лидер Покрета за преокрет Јанко Веселиновић, лидер Коалиције за Шумадију Верољуб Стевановић и председник Народног покрета Србије Мирослав Алексић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 20:46 19.03.2017.

  • +2
Voting is closed.

Jeremic protiv Merkel i MMF !?

AHA HA HA HA HA ....

Baja's picture
Baja 21:06 19.03.2017.

  • +3
Voting is closed.

A šta tebi nije jasno i čemu se ti kliberiš kao budala na bela vrata.
Kada pričam o predrasudama pogubljenih ljudi , ti si među prvima na listi. Ostrašćen si, slep, podmukao, neprincipijelan, priglup, netolerantan, sklon širenju mržnje i nadasve ograničen.

Smejao si se Bošku Obradoviću i njegovim temama(porodica,država,patriotizam,nacionalni ponos,tradicija,vera) koje obrće, potpuno nesvestan da je ta njegov priča koja trubi ,priča svakog američkog političara,kongresmena,senatora,predsednika. Kada oni pričaju,to je demokratija a kada Boško to priča to je štali je već po tvom pilećem mozgu...
Sada si našao da kliberiš kao mentol na Vuka Jeremića, na koga svaka vucibatina i ljudski otpad može da baci kamen.
Hrabro od tebe jajaro.

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 08:13 20.03.2017.

  • +2
Voting is closed.

de, otpi malo, bice ti lakse.

Baja's picture
Baja 11:12 20.03.2017.

  • +3
Voting is closed.

Pijem samo kiselu vodu.
Živeli.

milovan's picture
milovan 23:12 19.03.2017.

  • +4
Voting is closed.

Verovatno se Jeremic vec izvinuo Nemcima i objasnio da je to samo predizborna retorika. Ako nije,izvinuce se i nebi mu bilo prvi put.

Igor Grozni's picture
Igor Grozni 19:52 20.03.2017.

  • +2
Voting is closed.

Svi vi ste ista olos
koju je zapad poslao da lajete ovom narodu na zevezde.
Razlike nema nikakve sem sto se zovete drugacije.
Leneeeeeeeeee

Додај коментар