Двери: Вучић и Влада хитно да осуде опасну и скандалозну Инцкову изјаву

НИЈЕ ДОВОЉНА ИЗЈАВА ЈЕДНОГ МИНИСТРА КОЈИ ЈЕ ЗАДУЖЕН ДА „ПОКРИВА“ ПРЕМИЈЕРА

  • Изјава високог представника међународне заједнице у БиХ није само напад на РС већ и на читав српски народ и на српске жртве које су страдале у злочиначкој НДХ и свако ћутање је недопустиво
  • Да ли РС може да заштити Александар Вучић који је некада булевар Зорана Ђинђића прелепљивао булеваром Ратка Младића, а последњих 8 година мора да доказује својим газдама у Бриселу и NATO-у да се одрекао и Младића и оног Вучића који је постојао до 2008. године?

        СРПСКИ покрет Двери тражи да премијер Вучић и Влада, а не један министар задужен да „покрива“ премијера, хитно реагују и осуде скандалозну и опасну изјаву високог представника међународне заједнице у БиХ, Валентина Инцка, који је Дан Републике Српске упоредио са даном оснивања злочиначке Независне Државе Хрватске.

        Држава Србија мора да реагује на Инцкову изјаву јер је гарант Дејтонског споразума и дужна је да штити интегритет Републике Српске, да је очува и да не дозволи њено угрожавање.

        Изјава високог представника међународне заједнице у БиХ није само напад на РС већ и на читав српски народ и на српске жртве које су страдале у злочиначкој НДХ и свако ћутање је недопустиво.

        Вучић треба да брине због очигледне намере западних сила да угрозе опстанак РС, али он, изгледа, једино брине да се не замери својим пријатељима у ЕУ, па је успешно избегао да присуствује обележавању Дана РС.

        Република Српска је угрожена, српски народ је обесправљен у БиХ и изложен сталним притисцима западних центара моћи. Опстанак РС не сме бити доведен у питању и Србија мора да учини све што је у њеној моћи да је сачува.

        Да ли то може Александар Вучић који је некада булевар Зорана Ђинђића прелепљивао булеваром Ратка Младића, а последњих 8 година мора да доказује својим газдама у Бриселу и NATO-у да се одрекао и Младића и оног Вучића који је постојао до 2008. године?

        Да ли то може Вучић који је дозволио да политички, антисрпски Хашки трибунал мрцвари болесног човека, српског генерала Младића и није му обезбедио никакву помоћ државе у одбрани, нити по питању изузетно тешког здравственог стања?

         (саопштење Српског покрета Двери)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари