ДС: Питамо владу - има ли намеру да похапси све чланове Демократске странке?

ТВРДЕ ДА СЕ ВЛАСТ ХИТНО ОКРЕНУЛА ХАПШЕЊУ

„ЗБОГ НЕУМЕРЕНИХ И ОПАСНИХ ИЗЈАВА ИВИЦЕ ДАЧИЋА“

Крунска 69

  • Уместо да јавност сазна зашто смо се за два месеца вратили у деведесете са несташицама и затвореним границама, у Бојнику се хапси и у притвору задржава бивши председник општине из Демократске странке

        ДЕМОКРАТСКА странка упутила је Влади Србије питање да ли планира да у наредне четири године хапси све чланове Демократске странке да би сакрила своју неспособност и катастрофалне потезе или ће уместо политичког прогона почети да се бави проблемима људи?

       У дану када смо сазнали да ће нам вероватно бити поново уведене визе, због неумерених и опасних изјава Ивице Дачића, Влада се хитно окренула хапшењу као мери заташкавања истине.

       Уместо да јавност сазна зашто смо се за два месеца вратили у деведесете са несташицама и затвореним границама, у Бојнику се хапси и у притвору задржава бивши председник општине из Демократске странке.

       Демократска странка неће штитити никога ко је крив и огрешио се о закон, подржаваће све што Влада ради у борби против корупције, али се оправдано пита - да ли је могуће да главна вест у Србији буде проневера 150 хиљада динара датих за социјално угрожене, а да притом ниједна пријава о куповини одборника, подмићивању и насиљу над њима није решена, када се зна да је нова већина у Новом Саду успостављена уз помоћ гласова који су добијени куповином ромских гласова.

       Када сви такви случајеви, као и висока корупција у владајућим странкама буду испитани, вероваћемо у принципијелну борбу и добре намере, а Владу подсећамо да се грађани не могу хранити и грејати хапшењима, нити ће то да спречи укидање безвизног режима.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари