ДС: Нека се сазна истина о Националној штедионици, Фонду за развој и кипарском новцу

ЖАЛИ СЕ НА ПРОГОН ПОЛИТИЧКИХ ПРОТИВНИКА И ХАЈКУ НА СЕБЕ

  • Иза напада Млађана Динкића не стоје никакви аргументи и докази, већ смишљени покушаји да се тема скрене са енормног задуживања из којег ће Динкић финансирати своје политичке пројекте попут скијалишта на планинама које годинама немају снега

         ДЕМОКРАТСКА странка је упозорила јавност и грађане Србије да је прогон политичких противника и хајка на ДС данас потпуно огољена чињеница.

         У званичном саопштењу ове странке, која до јуче за `јавност и грађане Србије` реално није ни хајала, наглашава се:

         Од формирања нове Владе Србије до данашњег дана, сведоци смо свакодневних напада, неоснованих оптужби и најгнуснијих лажи које се пласирају против функционера Демократске странке, претњи одборницима широм Србије и преузимања локалних самоуправа и прекрајања изборне воље грађана.

         Нова власт не преза ни од употребе окорелих криминалаца који су први пут правоснажно осуђени управо током мандата Владе предвођене Демократском странком.

         Данашњи наступи министра Динкића и посланика владајуће коалиције су јасан доказ о повезаности кампање која се већ данима води у медијима против бившег министра из претходне Владе Оливера Дулића.

         Чињеница је да иза тих напада не стоје никакви аргументи и докази, већ смишљени покушаји да се тема скрене са енормног задуживања из којег ће Млађан Динкић финансирати своје политичке пројекте попут скијалишта на планинама које годинама немају снега.

         Министар Динкић континуираним нападима на ДС и претходну Владу покушава да прикрије сопствену неспособност и све штетне последице бројних бесмислених пројеката на којима је инсистирао, а које је Демократска странка покушала да спречи и сменом Млађана Динкића.

         Демократска странка подржава рад правосудних органа, који све треба да испитају и докажу, и верује да ће се у тим поступцима сазнати истина и о Националној штедионици, Фонду за развој и кипарском новцу.

         Демократска странка подвлачи да је посао надлежних органа, а не министара и политичара, да спроводе истрагу и доносе пресуду».

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари