ДС: Државни секретар у Министарству финансија Ненад Мијаиловић купује државну вилу од 400.000 евра

ПОСЛАНИК МИЛОЈИЧИЋ: „ОДАКЛЕ ЊЕМУ ТЕ ПАРЕ, ДА НИСУ ОД СМАЊЕНИХ ПЛАТА И ПЕНЗИЈА?“

Ненад Мијаиловић

        ПОСЛАНИК Демократске странке (ДС) Радослав Милојичић изјавио је данас да државни секретар у Министарству финансија Ненад Мијаиловић купује државну вилу од 400.000 евра.

        Радојичић је на конференцији за новинаре у Скупштини Србије рекао да је „директан пример бахате и корумпиране власти Српске напредне странке“ то што министар финансија Душан Вујовић у парламенту објашњава како је добро што Влада задужује грађане за нових 60 милиона евра због развојних политика и помоћи Електропривреди Србије, док државни секретар купује вилу на Дедињу.

        „Као посланик постављам питање: одакле њему те паре за куповину државне виле, да ли је то од смањених пензија грађана или плата? Док грађани живе на рубу егзистенције, док једва састављају крај са крајем коруптивним уговорима СНС купују велелепне виле“, навео је Радојичић показујући новинарима фотографију виле.

        Он је навео да је то политика против које се ДС бори већ 27 година и да ће наставити борбу против свих коруптивних људи у свим странкама а поготово у СНС.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Igor Grozni's picture
Igor Grozni 15:08 19.05.2017.

  • +1
Voting is closed.

Nije to nista,kad se pogleda sta Brena ima 80 miliona dolara,Lukas 40 i ostala oligarhija
koja samo peva u ovom svetu.
Dok radnik muku muci da prehrani svoju familiju
a on radi stvara.Svu tu olos koja neplaca porez u ovoj nikakvoj zemlji,bez reda i buducnosti
treba pohapsiti i dovesti ih sve na nivo razuma .Stvarati bogove u drustvu,je dokaz koliko je narod primitivan.

milovan's picture
milovan 20:11 19.05.2017.

  • +21
Voting is closed.

Sve ce to jednoga Dana biti oduzeto i vraceno PRAVIM VLASNICIMA. One koje su komunisti pobili i nezna im se za grob dati drzavi. Istinskih vlasnika ZEMLJISTA i vila na Dedinju NEMA izuzev onih kojima je skoro vraceno. Sve drugo je oteto ili onako SUTANOVACKI prodato kao pasnjak. Sada tu zive razni ustasoidi koji su, potomci srboubica i oni koji su prevareni kupujuci od laznih vlasnika.

Додај коментар