ДС: Државни секретар у Министарству финансија Ненад Мијаиловић купује државну вилу од 400.000 евра

ПОСЛАНИК МИЛОЈИЧИЋ: „ОДАКЛЕ ЊЕМУ ТЕ ПАРЕ, ДА НИСУ ОД СМАЊЕНИХ ПЛАТА И ПЕНЗИЈА?“

Ненад Мијаиловић

        ПОСЛАНИК Демократске странке (ДС) Радослав Милојичић изјавио је данас да државни секретар у Министарству финансија Ненад Мијаиловић купује државну вилу од 400.000 евра.

        Радојичић је на конференцији за новинаре у Скупштини Србије рекао да је „директан пример бахате и корумпиране власти Српске напредне странке“ то што министар финансија Душан Вујовић у парламенту објашњава како је добро што Влада задужује грађане за нових 60 милиона евра због развојних политика и помоћи Електропривреди Србије, док државни секретар купује вилу на Дедињу.

        „Као посланик постављам питање: одакле њему те паре за куповину државне виле, да ли је то од смањених пензија грађана или плата? Док грађани живе на рубу егзистенције, док једва састављају крај са крајем коруптивним уговорима СНС купују велелепне виле“, навео је Радојичић показујући новинарима фотографију виле.

        Он је навео да је то политика против које се ДС бори већ 27 година и да ће наставити борбу против свих коруптивних људи у свим странкама а поготово у СНС.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари