Карић: Пословна елита Србије да искористи шансу коју јој је створила Вучићева спољна политика

   „ПРЕМИЈЕР ЈЕ ИСТОРИЈСКИМ КОРАЦИМА ПОБОЉШАО СЛИКУ О СРБИЈИ У СВЕТУ”

  • Србија поново постала цењена, уважавана и стасала је у незаобилазног стратешког партнера најважнијих светских центара - Европске уније, Русије, Кине и САД

           СПОЉНОПОЛИТИЧКЕ активности премијера и изабраног председника Србије Александра Вучића увек су биле у функцији развоја српске економије, што пред нашу пословну елиту поставља домаћи задатак да са немачком тачношћу, прецизношћу и квалитетом искористимо отворена врата глобалних економских сила и реализујемо шансу за бизнис који се мери милијардама евра и стотинама хиљада нових радних места.

          Председеник Вучић је као државник и реформатор успео да за кратко време врати углед и кредибилтет Србије у међународним односима и учини је ослонцем стабилности у Југоисточној Европи.

          Разговори са председницима Кине и Русије, Си Ђинпингом и Владимиром Путином, као и бројни сусрети са највишим светским лидерима на Форуму у Пекингу, само потврђују да је Србија поново постала цењена, уважавана и да је стасала у незаобилазног стратешког партнера најважнијих светских центара - Европске уније, Русије, Кине и САД.

          Србија три деценије није имала адекватну слику у свету, али су је историјски кораци председника Вучића у политичком и економском смислу профилисали у поштовану, стабилну и кредибилну државу. То је важан предуслов за повећање економске сарадње, за виши ниво страних инвестиција, стратешка партнерства у великим инфраструктурним пројектима, за отварање нових радних места, повећање стандарда грађана Србије и највеће зараде запослених у региону.

         Пред пословном елитом у Србији је велики изазов да на најбољи начин уради домаћи задатак који јој је поставио председник Вучић и искористи новонастали привредни амбијент.

          (саопштење Покрета Снага Србије)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

dumbo's picture
dumbo 00:23 19.05.2017.

  • +17
Voting is closed.

Невероватно је како иритирају обичног човека ове ,,величанствене речи,, великих ,,привредника са обележјима криминалаца, тзв.тајкуна,, кои су сви нашли место под скутима,,премијера,,.. а Он их лично аболирао од сваке крив.одговоорности добијајући несумњиве,,дарове захвалности,,.ниједан криминалац великог калибра није у ,,ћорци, од 24 приватизације се није одмакло од почетка,. страначки прваци уз помоћ,,пријатеља-бизнисмена, опељешили многе развојне банке, а ,,велик,и економски маг,, ,,премијер, сав терет пљачке пребацио на ,,грбачу олбичне раје,,.но, све има свој крај, па и ,,Минимакс,,.

garavi's picture
garavi 00:52 19.05.2017.

  • +17
Voting is closed.

Јадно ли је пљачкарош Србије хвали велеиздајника Србије !

Igor Grozni's picture
Igor Grozni 07:21 19.05.2017.

  • +14
Voting is closed.

I Karic je postao Vucicev podrepas.
Ne govori on to iz inata vec zarad svoje koristi.

Zorbas's picture
Zorbas 13:25 19.05.2017.

  • +9
Voting is closed.

Е мој Богољубе ...
Види се да си ван Србије дуго, и немаш појма шта се дешава у Србији ...
Кад си се појавио у Србији очекивао сам да се кандидујеш за председника ...
ПА ДА ИМАМ ЗА КОГА ДА ГЛАСАМ ... Ти барем не би радио против нас, народа.
А ти се увлачиш тој СИТНОЈ људској БУРАНИЈИ, том ШЉАМУ од Вучића ...
Можда засад ниси ни смео ништа друго. А кад буде време дођи, понеси јабицу зелене салате и да збацимо шљамове ...

Додај коментар