ДВЕРИ: Нови Сад не да буде препуштен Тадићу и Чанку

ВРХ ПОКРЕТА ДВЕРИ ПОЗВАО СНС, ДСС И СРС

ДА У НОВОМ САДУ ШТО ПРЕ ФОРМИРАЈУ КОАЛИЦИЈУ

  • Двери сматрају да ДС као странка која је изгубила изборе и учествовала у изборним и постизборним малверзацијама нема у народу никакав легитимитет да формира било коју власт у Србији, па ни на нивоу града Новог Сада

        ПОВОДОМ конституисања власти у Новом Саду од стране ДС-а, Чанкове Лиге, СПС-а и других ситнијих странака и група грађана, Двери су још пре 20 дана позвале представнике политичких партија СНС, ДСС и СРС-а да заједно започнемо стварање нове већине у Скупштини града, која ће праведно управљати јавним добрима и градским буџетом.

        Двери сматрају да ДС као странка која је изгубила изборе и учествовала у изборним и постизборним малверзацијама нема у народу никакав легитимитет да формира било коју власт у Србији, па ни на нивоу града Новог Сада.

        До сада, покрет Двери није добио ни један званичан позив за преговоре од странака које смо позвали 4. јула са предлогом формирања нове власти у Новом Саду.

        Двери и даље истрајавају у свом ставу да у административном центру Српске Војводине на власти не смеју да се налазе ДС и Лига социјалдемократа Војводине.

        Руководство покрета Двери зато позива СНС, ДСС и СРС у Новом Саду да што хитније приступе формирању коалиције са Дверима како би сменили ДС и ЛСВ у Новом Саду. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари