Додик: Нећемо дозволити блокирање путева - мере предузимамо од данас

ХУЛИГАНИМА НАЗВАО УЧЕСНИКЕ ПРОТЕСТА КОЈИ СУ ПРЕТРЕСАЛИ ВОЗИЛО ХИТНЕ ПОМОЋИ

  • „Онај ко хоће да протестује, мора да то најави, онај ко не поштује - мора да сноси санкције и одговара за онемогућавње друге у остваривању њихових циљева“

        ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик оценио је данас срамним недавни претрес возила Хитне помоћи током протеста у Бањалуци због високих цена горива.

        Додик је нагласио да је било срамно да се проверавају кола Хитне помоћи.

        „То су хулигани. Ко су они да то раде и проверавају да ли има неко у колима Хитне? Ко су они? Лекари? Тај хаос се неће дозволити. Поручујем грађанима да нећемо дозволити закрчење улица. Ми ћемо учинити све што будемо могли, сваку врсту мере и нека очекују то већ од данас“, рекао је Додик за РТРС.

        Он је навео да очекује и тражи од надлежних органа државе да се поштују закони, те је поручио грађанима Српске да имају поверења у институције.

        „Онај ко хоће да протестује, мора да то најави, онај ко не поштује - мора да сноси санкције и одговара за онемогућавање других у остваривању њихових циљева“, рекао је Додик.

        Претрес и заустављање возила Хитне помоћи су се, према извештајима медија, десили у недељу, 10. јуна, код Приједорске петље.

        Срна

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари