Додик ради посао Београда

 ПРЕДСЕДНИК РС ТРАЖИ ДА СЕ ПОШТУЈУ ПРАВА СРПСКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ У ЦРНОЈ ГОРИ 

Председник Републике Српске Милорад Додик 

  • „Ми желимо да се Црна Гора несметано развија, али да се у њој поштује национални идентитет Срба и све што је легитимно да има српска национална заједница”

     ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик изјавио је током своје посете у Херцег Новом да је РС заинтересована за положај и заштиту интереса српске националне заједнице у Црној Гори.

     “Желимо да заштитимо српски идентитет и интерес српског народа у Црној Гори и желимо да се поштују сва национална права Срба у Црној Гори, као и конститутивност српског народа што се може потврдити кроз историју“ , рекао је Додик.

     Он је истакао да власти РС поштују чињеницу да је Црна Гора као суверена држава на путу ка европским интеграцијама и да желе да да Република Српска и Црна Гора ускоро склопе споразум о специјалним везама.

     “Ми желимо да се Црна Гора несметано развија, али да се у њој поштује национални идентитет Срба и све што је легитимно да има српска национална заједница“ , истакао је Додик и поручио да ће наставити да гради добрте пријатељске односе са суседном земљом са којом жели што мање нерешених питања.    

     Фонет

 

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 20:36 24.08.2011.

  • +43
Voting is closed.

Иако у почетку ниси уливао поверење, сада могу да ти кажем: "Браво Србине!". Тадић је у поређењу са тобом Мађар. Обнова Српства једино могућа преко Републике Српске. Живела Етничка Србија.

Miki Srbin's picture
Miki Srbin (није потврђен) 01:58 17.02.2014.

  • +0
Voting is closed.

Ne radi on posao Beograda, zna on dobro sta radi, ako Srpski Crnogorci nece da se integrisu sa Srbijom, hoce Srbi iz Herceg Novog sa Republikom Srpskom i eto Republici Srpskoj izlaz na more!

Па знаш 's picture
Па знаш (није потврђен) 02:31 26.06.2015.

  • +0
Voting is closed.

Ако иду црногорци у НАТО нек иду али неће моћи да и Србе поведу у тај НАТО , онда смо им преостаје да иду сами! Тачка...

Видра's picture
Видра 06:55 03.12.2016.

  • +0
Voting is closed.

Ту је једини лијек болесном Ђукоњини да се народ северне Црне Горе и западни све до Ријеке Бојане , одвоји прогласи самосталност и референдумом припоји Републици Србској ,па нек Ђу-Коњима иде и три п.м. заједно са НАТО-м!!!

Додај коментар