Додик: Србима Немци не дају да остваре српско јединство, али нећемо правити уступке да се допаднемо

ПРЕДСЕДНИК РС ГОВОРИО У НИШУ НА ЦЕНТРАЛНОЈ МАНИФЕСТАЦИЈИ ДАНА СРПСКОГ ЈЕДИНСТВА И ЗАСТАВЕ

* „Срби морају да буду јединствени око својих институција и око Вучића. Ја сведочим овде да је Вучић учинио све да Србију постави на право место. Ми желимо да живимо са другима у миру

____________________________________________________________

          ПРИПАДАМ српском народу и не припадам "босанским Србима", и увек желе да разбију наше национално јединство, да признамо и дамо све оно што имамо да бисмо се некоме допали, а тако не може, изјавио је председник Српске Милорад Додик на централној манифестацији Дана српског јединства у Нишу.

          Додик је нагласио да "Немци не дају да Срби на овим просторима остваре оно што данас обeлежавају - српско јединство, слободу и националну заставу".

          - Пре четири године донесена је одлука да се овај дан обележава јер нисмо обележавали дан пробоја Солунског фронта. То је била идеја председника Србије Александра Вучића и он има државнички поглед на ствари - рекао је Додик.

          Поручио је из Ниша да нам је потребан мир, као и да не смемо да се одрекнемо онога што смо.

          - Срби морају да буду јединствени око својих институција и око Вучића. Ја сведочим овде да је Вучић учинио све да Србију постави на право место. Ми желимо да живимо са другима у миру - рекао је Додик.

           Република Српска и Србија славе 15. септембар - Дан српског јединства, слободе и националне заставе.


 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари