Ђилас и Шапић деле политичаре и грађане Србије на свраке и соколове

Заменик председника СНС о плакату ДС против Томислава Николића

  • Замислите сокола Александра Шапића или сокола Драгана Ђиласа! Мислим, просто, баш су соколови, онако..., а образовање им је заједно на нивоу дечака, слабо образованог дечака, из 6 разреда...

        БЕОГРАД је последњих дана излепљен плакатима против Томислава Николића. Тачније, плакатима са његовим ликом на којима се цитира народна изрека `ко нема сокоила, и свраком се хвали»`. И поставља питање: зашто се Николић крије иза Вучића?

        Заменик председника СНС, Александар Вучић, овај плакат је приписао Демократској странци, односно Драгану Ђиласу и Александру Шапићу, и на страначкој конференцији за медије дословно изговорио:

        «Трикови режима и њихових медија апсолутно су  једино што им је преостало у рукама. Ништа више немају чиме би могли да се похвале, ништа више шта би могли да ураде, ништа више шта би могли да направе и просто ми се чини да безнађе које показују са овим идиотским плакатима које су осмислили Ђилас и Шапић, ако неко може да ми објасни смисао плаката против Томе Николића, не овај има свраку уместо сокола, а Шапић ваљда има сокола, нисам разумео.

        Замислите сокола Александра Шапића или сокола Драгана Ђиласа! Мислим, просто баш су соколови, онако..., а образовање им је заједно на нивоу дечака, слабо образованог дечака, из 6 разреда.

        Знате, некад је ДС била странка интелектуалаца. Некада је тамо било паметних људи. Могли сте да причате са њима о чему хоћете. Има тамо људи са којима се не слажете, али ова двојица заједно имају образовање на нивоу добро информисаног, а слабијег ђака 6 разреда.

        И сад,  њих двојица деле политичаре и грађане Србије на свраке и соколе, а они који лепе те плакате, не знам, али као соколови се не понашају.

        Не знам како се свраке понашају, али беже богами где год наиђу, они само трче, а што трче уопште не знам.

        Верујте ми, онај из Јамајке би добио озбиљну конкуренцију у овима из ДС, за 100 метара трчања, али они ни то не смеју да кажу. Ни за то трчање не смеју да говоре зато што би онда морали да признају да су они у ствари ти гавранови, свраке или не зна већ шта.

        Озбиљно се спремају - као да иду на висинске припреме - за то трчање, свако вече и нападају обичне грађане који ту случајно пролазе и питају зашто.»

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари