„Част Отаџбине” тражи раскид свих споразума са НАТО и његово истеривање из Србије

ИЗБАЦИМО И ВОЈНЕ И ЦИВИЛНЕ ПРЕДСТАВНИКЕ - ПОКРЕТ ИСТУПИО СА „САБОРНОМ ИНЦИЈАТИВОМ”

 • Нећемо ни „партнерство за мир” са онма који су „партнери за рат”
 • Сарадња са атлантским савезом се може одвијати искључиво као и до 1999. године, на бази резолуције 1244 и Кумановског споразума, а у Републици Српској, искључиво на бази изворног Дејтонског споразума из 1995. Године

          (Алтирјанству стати ногом за врат, довести к познанију права, то је људска дужност најсветија! - Његош)

          ДА БИСМО сачували своју и част своје отаџбине и свих оних који су се за њу борили и гинули да би нам очували ово што данас имамо, да би одбранили земљу, народ, наш идентитет који вековима негујемо и вредности које делимо, да би обезбедили нашој деци и будућим поколењима нормалан, частан и поноснан  живот достојан човека, услов свих услова је да прво ослободимо нашу земљу од савременог окупатора званог НАТО ПАКТ!

          Актуелним билатералним споразумима које су потписале српске власти са евроатлантским савезом (“Партнерство за мир” тј. “Оквирни споразум”, на бази кога су потписани  остали тзв. ИПАП, СОФА - НСПО споразуми) омогућен је највећи могући степен присуства припадника НАТО савеза у земљи Србији, њихово кретање и рад на терену, коришћење наших војних и цивилних ресурса, контрола и надзор над целокупним безбедносним апаратом, управљање и усмеравање развоја војске, наменске индустрије и целокупног система одбране по НАТО стандардима, остварен пуни утицај на цивилну власт, њихове одлуке, а тиме посредно и на облик организовања, живота и рада наших грађана, чиме је и без формалног приступања у НАТО пакт:

НАША ЗЕМЉА У ОКУПИРАНОМ СТАЊУ!

          Због тога, покрет ЧАСТ ОТАЏБИНЕ, односно, ми, бивши ратни команданти, ветерани, добровољци, припадници војске, полиције и цивилних структура власти који су се борили за своју отаџбину - родољуби и патриоте, домађини, часни појединци, организације и удружења, родољубива омладина и србски патриотски покрети смо одлучили да испунимо своју свету дужност – да ослободимо своју отаџбину тако што ћемо отерати окупаторе из ње:

НАТО ПАКТ – НАПОЉЕ ИЗ СРБИЈЕ!

          У циљу реализације овог, за нас, највишег, најважнијег и првог циља- ослобођења наше отаџбинеу суботу 20. фебруара 2016. године кренули смо са нашим активностима и значајно допринели великом успеху анти-НАТО скупa у Београду који је организовао Српски Сабор ЗАВЕТНИЦИ, и потом наставили са непрекидним јавним активностима на терену целе Србије како би се се:

      РАСКИНУЛИ ПОТПИСАНИ СПОРАЗУМИ СА    НАТОМ И СВИ ЊЕГОВИ ПРИПАДНИЦИ, СВИ, И ЦИВИЛНИ И ВОЈНИ – ИСТЕРАЛИ ИЗ СРБИЈЕ!

          Актуелна српска власт, и садашња техничка, и будућа формална након избора, дужна је, да, на бази легитимне воље којом ће велика већина грађана Србије подржати и потписати ДЕКЛАРАЦИЈУ ЗА СЛОБОДНУ СРБИЈУ БЕЗ НАТО, раскине све потписане споразуме и уговоре: Партнерство за мир-Оквирни споразум, ИПАП, СОФА и тиме омогући:

          ОДЛАЗАК НАТО ИЗ СРБИЈЕ!

          Поштујемо међународно право искључиво на бази одлука Савета безбедности, највишег тела УН, стога након одласка НАТО-а из Србије и раскидања свих споразума, сарадња са атлантским савезом се може одвијати искључиво као и до 1999. године, на бази резолуције 1244 и Кумановског споразума, а у Републици Српској, искључиво на бази изворног Дејтонског споразума из 1995. године, што су од Савета безбедности УН верификовани и међународно важећи споразуми. Не заборавите колику смо цену као народ платили да се у наметнутом рату за ове споразуме изборимо! Нико нема права да у миру преда нашу земљу окупатору који је невољно, свестан тадашње снаге народа и војне моћи потписао споразуме и резолуције из 1995. и 1999. који гарантују пуну слободу и суверенитет Србије и Републике Српске. Невољно, али их је потписао! Ми добро разумемо међународне односе и интересе великих сила када је србски простор у питању. Ми нисмо за рат већ за мир. Управо ради мира, ми:

          НЕЋЕМО “ПАРТНЕРСТВО ЗА МИР”

                    СА “ПАРТНЕРИМА ЗА РАТ”

          Ми, покрет ЧАСТ ОТАЏБИНЕ нисмо политичка организација, немамо страначке циљеве и не боримо се за место у некој будућој власти, ми се боримо за ЖИВОТ У СЛОБОДНОЈ СРБИЈИ! Када ослободимо Србију од НАТО пакта, створиће се услови за легитимне и фер изборе какви једино могу и требају да буду у слободној, независној и сувереној земљи без утицаја страног и издајничког домаћег фактора, и тада ће грађани слободне Србије бирати оне најбоље у нашем народу, који ће их храбро, непоколебљиво и мудро водити у овим изазовним временима, уз помоћ својих савезника, свога народа и земaљске и небеске правде и права.

          Активности које настављамо са анти-НАТО скупом у Београду 27. марта 2016. заједно са СРБСКИМ САБОРОМ ЗАВЕТНИЦИ, ПОКРЕТОМ ЗА СРБИЈУ и другим покретима, организацијама и удружењима, неће престати изборима 24. априла јер онe немају никакве везе са изборима за нову власт већ имају везе са избором: ЗА ОКУПИРАНУ ИЛИ ЗА СЛОБОДНУ СРБИЈУ и зато ће оне непрекидно трајати све до испуњења првог и најважнијег циља – РАСКИДАЊА СПОРАЗУМА И ПРОТЕРИВАЊА НАТО-а ИЗ СРБИЈЕ,  дакле трајаће, све док се Србија не буде СЛОБОДНА! И поред потпуне блокаде медија и свих нелегитимних покушаја власти која ће настојати да онемогући или обезвреди наше јавне и законске активности, наш глас ће се чути и доћи ће до сваког грађанина наше земље.

          Зато, позивамо све грађане, али и све чланове политичких странка и оних опозиционих, и оних у власти, да буду независни у свом избору одлуке да се супротставе НАТО пакту, да мисле својом главом за своју будућност и будућност своје деце и унучади, да се не боје и да нас подрже на путу у ослобођењу Србије од НАТО окупације!

          Данашње родољубиве и патриотске снаге су подељене и наступају раздвојено, народ је збуњен, енергија се расипа, што иде посебно у прилог нашим непријатељима, и домаћим издајницима. Организују се посебни скупови на тему анти НАТО кампање, у истом граду, и у кратком временском периоду јер организатори не могу да се договоре о заједничком наступу, фокусирајући се на актуелну изборну кампању, смањујући на такав начин снагу општенародног отпора НАТО окупаторима. Наша порука политичарима је да ће 24. април - дан избора проћи, али ће анти-НАТО активности трајати и после тога, све до коначног циља!

          Наша порука народу је да ми подржавамо сваку искрену и озбиљну активност усмерену против НАТО окупације Србије па тако позивамо грађане да изађу и на анти-НАТО скуп који организује Српска радикална странка 24.марта 2016. године на 17-годишњицу злочиначког бомбардовања наше државе, као и на концерт који 24.марта организују Косовски божури.Тај дан не припада ни једној странци, и не треба да буде у функцији предизборне кампање већ у функцији нашег најзначајијег заједничког задатка – акцији за раскид потписаних споразума с окупаторима и избацивање НАТО из Србије!,

          Наше активности ће бити јавне и препознатљиве широм Србије јер ћемо се на скуповима, манифестацијама, трибинама, медијским наступима и сл. борити пре свега за одбрану и  ослобођење земље од НАТО пакта, за ЧАСТ ОТАЏБИНЕ. Наша обележја на сваком скупу ће бити СРБСКА, национана и традиционална и уз обeлежјa наших колега и наших савезника биће у функцији не страначке политике, већ у функцији борбе против окупације и протеривања НАТО ПАКТА ИЗ СРБИЈЕ.

          Јавно ћемо објавити ДЕКЛАРАЦИЈУ О СЛОБОДНОЈ СРБИЈИ БЕЗ НАТО - обавезујући документ о саборности, којим позивамо као потписнике све часне и родољубиве покрете, удружења, странке и организације да нам се придруже да заједно истрајемо у борби да избацимо НАТО из Србије. Ширићемо упорно нашу саборност и фронт отпора, и борити се све док год не постигнемо наш циљ и ослободимо се НАТО окупације и наметнутих евроатлантских и неоколонијалних интеграција и процеса, који нам директно онемогућавају и бране да будемо самостални, слободни и да спроводимо државотворне одлуке у интересу србског народа и државе.

          Када наша отаџбина једног дана буде слободна и суверена, покрет ЧАСТ ОТАЏБИНЕ ће се залагати да будућа слободна србска власт спроведе следеће ОДЛУКЕ које ће омогућити потпуно независну, суверену, часну, поносну, просперитетну, здраву и срећну СРБИЈУ:

 1. РАСКИД БРИСЕЛСКОГ СПОРАЗУМА
 1. ВРАЋАЊЕ СВИХ ОДУЗЕТИХ НАДЛЕЖНОСТИ РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ И РЕФЕРЕНДУМ О САМОСТАЛНОСТИ И СПАЈАЊУ ИСТЕ СА СРБИЈОМ
 1. ВРАЋАЊЕ СВИХ ПРОГНАНИХ ПРИПАДНИКА СРБСКОГ НАРОДА НА СВОЈА ОГЊИШТА И ОСТВАРЕЊЕ СВИХ ПРАВА КОЈА МУ ПРИПАДАЈУ
 1. ЗАХТЕВ ЗА РАТНУ ОДШТЕТУ И НАПЛАТА ПУНЕ РАТНЕ ШТЕТЕ УЧИЊЕНЕ ТОКОМ НАТО АГРЕСИЈЕ 1999.ГОДИНЕ
 1. СРБСКИ НАРОД БИРА СЛОБОДНОМ ВОЉОМ СВОЈЕ СТРАТЕШКЕ САВЕЗНИКЕ И ОДЛУЧУЈЕ СЕ РЕФЕРЕНДУМСКИ O УЧЛАЊЕЊУ У ВОЈНЕ, ПОЛИТИЧКЕ И ЕКОНОМСКЕ САВЕЗЕ
 1.  РАЗВОЈ ВОЈСКЕ И ЦЕЛОКУПНОГ СИСТЕМА ОДБРАНЕ ЋЕ БИТИ ПРИОРИТЕТ И ГАРАНТ БЕЗБЕДНОСТИ СЛОБОДНЕ СРБИЈЕ УЗ РЕДОВНО СЛУЖЕЊЕ ВОЈНОГ РОКА
 1. СЛОБОДНА СРБИЈА ЋЕ ОДМАХ ВРАТИТИ СВЕ ОБАВЕЗЕ ПРЕМА ММФ-У И ПРЕКИНУТИ СВУ ДАЉУ САРАДЊУ ЗАДУЖИВАЊА И САРАДЊЕ СА ЊИМ
 1. ТРАЈНА ЗАБРАНА ПРОДАЈЕ ЗЕМЉЕ СТРАНЦИМА, ЗЕМЉЕ КОЈА ЈЕ ОДУВЕК ПРИПАДАЛА И ХРАНИЛА СРБСКОГ СЕЉАКА И СРБСКИ НАРОД
 1. РАСКИД СА НЕОЛИБЕРАЛНИМ ЗАПАДНИМ ЕКОНОМСКИМ МОДЕЛОМ, ОПОРЕЗИВАЊЕ СТРАНИХ БАНАКА, РАЗВОЈ ЗЕМЉЕ КРОЗ ПОДРШКУ СРБСКИХ РАЗВОЈНИХ БАНАКА, ПОВЕЗИВАЊЕ И ОКРЕТАЊЕ СЛОБОДНОМ ЕКОНОМСКОМ СВЕТУ И НЕУСЛОВНИМ САВЕЗИМА, СТВАРАЊЕ УСЛОВА ЗА ПОВРАТАК ДИЈАСПОРЕ, ОТВАРАЊЕ СЛОБОДНИХ ЗОНA ЗА ИНВЕСТИЦИЈЕ, ПУНА РЕИНДУСТРИЈАЛИЗАЦИЈА, РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ, ИНФРАСТРУКТУРЕ, ТУРИЗМА , ВИСОКОГ ТЕХНОЛОШКОГ НИВОА ПРОИЗВОДЊЕ, ИЗВОЗА, И ОПШТИ ПРОСПЕРИТЕТ НАРОДА И ДРЖАВЕ.
 1.  ИЗРАДА ЈЕДИНСТВЕНЕ И ДУГОРОЧНE НАЦИОНАЛНE СТРАТЕГИЈE  СРБСКОГ НАРОДА– KAO ОСНОВE ОКО КОЈЕ ЋЕМО СЕ СВИ ОКУПИТИ И СПРОВОДИТИ JE У ВЕКОВИМА ПРЕД НАМА!
 1. НЕПРИЗНАВАЊЕ НЕЛЕГИТМИНИХ И НЕОСНОВАНИХ ОПТУЖНИЦА ПРЕМА БРОРЦИМА И ПРИПАДНИЦИМА СРБСКОГ НАРОДА, РЕВИЗИЈА СВИХ ПРАВНО НЕОСНОВАНИХ ПОСТУПАКА
 1. ПРОЦЕСУИРАЊЕ И ПРИВОЂЕЊЕ ПРАВДИ СВИХ ПОЈЕДИНАЧНИХ ЗЛОЧИНАЦА И АГРЕСОРА КОЈИ СУ УБИЈАЛИ СРБСКИ НАРОД
 1. ОСНИВАЊЕ ЈЕДИНСТВЕНОГ МЕМОРИЈАЛНОГ КОМПЛЕКСА ЖРТАВА ГЕНОЦИДА КОЈИМ ЋЕ БИТИ ОБУХВАЋЕНЕ СВЕ ЖРТВЕ СРБСКОГ НАРОДА, КОЈИ ЋЕ БИТИ ДЕО УСТАВА И УСТАВНЕ ОБАВЕЗЕ ПРИЗНАВАЊА ИСТОГ И ОЧУВАЊА ИСТИНЕ ЗА СВА БУДУЋА ПОКОЛЕЊА
 1. ТРАЈНО ЗАЛАГАЊЕ ДА САВ СРБСКИ НАРОД ИМА ПРАВО И ТРЕБА ДА ЖИВИ ЗАЈЕДНО У ЈЕДНОЈ ЈЕДИНСТВЕНОЈ ДРЖАВИ СРБСКОГ НАРОДА

  Одбор оснивача удружења

   РС – ЧАСТ ОТАЏБИНЕ

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Lili's picture
Lili (није потврђен) 02:41 23.03.2016.

 • +36
Voting is closed.

24. aprilа, na Vaskrs NATO BOMBARDERI POCINJU BOMBARDIVANJE SRPSKOG NARODA.
A vi satrapi izbori,e tako ce te i proci.

persa's picture
persa (није потврђен) 09:57 23.03.2016.

 • +40
Voting is closed.

Srbija je ponosite zemlja samo kad je slobodna i kad njen serbski rod
zivi u slozi i ljubavi .
Slazem se da Nato okupatore treba ocistiti iz Srbije kao i domace hulje koji su im sluzili.
Sto pre se to desi bolje za nas.

Харашо!'s picture
Харашо! (није потврђен) 12:40 23.03.2016.

 • +37
Voting is closed.

РУСИ ДОЛАЗЕ!

ОД БОТА, ДО МИНИСТРА's picture
ОД БОТА, ДО МИНИСТРА (није потврђен) 13:26 23.03.2016.

 • +27
Voting is closed.

ОД БОТА, ДО МИНИСТРА: Небојша Стефановић био Вучићев бот 2005. године (ВИДЕО) http://srbin.info/2016/03/23/od-bota-do-ministra-nebojsa-stefanovic-bio-...

SRBIN's picture
SRBIN (није потврђен) 14:15 23.03.2016.

 • +31
Voting is closed.

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - служи се свим облицима превара. Превара је главни инструмент његове владавине. Није прошао ниједан дан од како је на власти, а да некога није преварио, довео у заблуду или му подметнуо лаж или фалсификат. Масовне преваре које свакодневно спроводи преко медија, већ су му се вратиле као бумеранг и чека га „дан беса“ ојађених грађана 27 МАРТА.

ZEMUN's picture
ZEMUN (није потврђен) 21:19 23.03.2016.

 • +11
Voting is closed.

Lepo je sto ova deca pozivaju i na seseljov protest sto znaci dasu iskreni. Ja mislim da je seseljev protest organizovan samo da se razvodni onaj dvadeset sedmog marta. Seselj je vucicev uvlakac!

Видра's picture
Видра (није потврђен) 23:36 23.03.2016.

 • +9
Voting is closed.

За протјеривање амера али не и домаћих издајника и сарадника !!! Они немогу преко гране њих чела конопац дебео и масан!!!!

A Ustav's picture
A Ustav (није потврђен) 20:35 23.03.2016.

 • +21
Voting is closed.

U predložene Odluke bi dobro bilo dodati :
- Garancije poštivanja i neprikosnovenosti Ustava Republike Srbije.
- Obaveze i sankcije za sudije Ustavnog suda.
- Kažnjavanje dosadašnjh sudija Ustavnog suda zbog odsustva
odbrane odredbi Ustava.
- Ustav bi trebalo dopuniti odredbama i garancijama da na vlast više
ne mogu da dođu nikako i nikada neljudi, izdajnici, neradnici, foliranti ,
prevaranti i ostali nesoj.

ajde!??'s picture
ajde!?? (није потврђен) 03:34 23.03.2016.

 • +14
Voting is closed.

Ovo mi личи на намештаљку!
Сачекали су да ОВИ ИЗДАЈНИЦИ потпишу издајничку уговор, па тек онда протествују!???
Направиће нову Украјину преко ноћи!??

Где су били пре нео што је издаја начињена? Нигде!
Шта мисле да ураде? Да протестима у паролама уплаше НАТО и забране њиховим ратницима да уђу у Србију??

Обмана, браћо Срби. Чувајте се те „Части Отаџбине” која је спавала док је грмило, а сад набила себи звучно име и торлоче по улицама Србије!

Поунаавц's picture
Поунаавц (није потврђен) 03:52 23.03.2016.

 • +40
Voting is closed.

Ајде не прди леба ти!

Драгослав Бајагић's picture
Драгослав Бајагић (није потврђен) 09:21 23.03.2016.

 • +27
Voting is closed.

А ти ајде? Да ли си и ти спавао или си био будан? Причај нам мало о томе...

...ajde или ајде?

Matija's picture
Matija (није потврђен) 09:50 23.03.2016.

 • +22
Voting is closed.

U pravu su sa većim delom političkih parola, osim da je moguće iz Srbije odcepiti Srpsku iz BiH i da je program oporavka moguće praviti naknadno. Ali, stoji primedba da treba biti razuman i ne nasedati na trikove upravljanja masom. Meni nije jasno zašto insistiraju na "srBski". Teško je za izgovor i deluje kao da karikiraju. Drugo, voleo bih da znam ko garantuje za osmišljenost ovih ideja i zašto nemaju političku ponudu za izbore.

Драгослав Бајагић's picture
Драгослав Бајагић (није потврђен) 10:54 23.03.2016.

 • +20
Voting is closed.

Матија

Ја сам СрБин и говорим СрБски - нисам српин и не говорим српски и као што видиш користим ћирилицу

Ти си Matija и коростош хрватску верзију латинице - то ти нико не брани. Али... ипак... ту нешто ипак смрди...

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 11:28 23.03.2016.

 • +18
Voting is closed.

Srpski.

НН's picture
НН (није потврђен) 18:23 24.03.2016.

 • +11
Voting is closed.

Матија, врло је важна терминологија па тако ниси добро формулисо свој став. БиХ је била у саставу Краљевине СХС, касније Југославије и све је то међународно признато. Југославија је била федерација и по Међународном праву републике се не могу цепати прегласавњем (реферндумом) већ само конснзусом па тако по МП, БиХ и није изашла из напр састава садашње Србије као наследнице Југославије. Дакле Републику Српску само треба вратити својој матичној држави а не одцепити, присајединити итд.

Нада's picture
Нада 12:32 23.03.2016.

 • +37
Voting is closed.

@ ajde!??

јелена милић, ђубре нацистичко- наркоманско, бежи више са овог портала. Добро ти је рекао Поунаавц. Срам те било, не брукај више женски род, монструме!

dzaba nam sve's picture
dzaba nam sve (није потврђен) 16:01 23.03.2016.

 • +20
Voting is closed.

Da u pravu si ti "ajde", sve je obmana za vas botove izdajnika. Uvek je obmana kad neko progovori protiv okupacije, ponizenja, gazenja ovog glupog naroda, pobuna da nismo bas svi ovce. A nije obmana kad Vucic pre proslih izbora na mitinzima govori da necemo u NATO , da ne damo Kosovo, da smo neutralni, a sada pravim je OBMANAMA od nas napravio NATO drzavu, dozvolio da se Kosovo fakticki odcepi, a i dalje od gradjana sve vise i vise pravi ovce. OBMANA je sve to, a srbskom narodu kazes da nikada necemo POTPISATI Kosovo drzava, a Kosovo je prava drzava kloja ima sve sto i mi imamo, ali bez potpisa, hahahaha . To vec nije obmana vec prava drzava, Isto kao da nikad u NATO, a NATO veca ovlascenja ovde nego u pravim NATO clanicama, ali nema potpisa da smo u NATO. E to su prave OBMANE za glup narod.

zoran t's picture
zoran t (није потврђен) 20:02 23.03.2016.

 • +19
Voting is closed.

smece otkricemo te ko si , kad tad, evidentiran si

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 06:54 23.03.2016.

 • +24
Voting is closed.

RUSKI NOVINAR ISPROZIVAO VUČIĆA: VIDEO – https://www.facebook.com/1519921778312750/videos/1529243207380607/ – Je l’ on misli da je njegov narod glup? Srbska poslovica „na nebu Bog, a na zemlji Rusija“ oduvek je potvrđivala duhovno i etničko jedinstvo Rusa i Srba. U poslednje vremeSrbija, koju Rusija smatra saveznikom na Balkanu, preduzima značajne korake ka NATO paktu, a to jako ljuti Moskvu. Da li su namere Srbije ozbiljne? Zašto Rusija gubei svoje tradicionalne saveznike? Koga je već izgubila i ko je sledeći?

U emisiji „Pravo glasa“ ruski novinar, Roman Babajan, prozvao je NATO premijera Srbije. On je upitao premijera kako misli da će NATO da brani njegov naroda kada je NATO oteo Kosmet od Srbije. Potom ga je upitao da li on misli da njegov narod čine potpuni idioti.
- See more at: https://www.krik.rs/vucic-ja-da-odgovaram-za-jedan-tabloid/#comment-2149

Srbija javlja's picture
Srbija javlja (није потврђен) 13:40 23.03.2016.

 • +24
Voting is closed.

MMF I SVETSKA BANKA IMAJU PLAN ZA SRBIJU: Spremaju nam smrtonosni udarac! Zahtev za privatizacijom vode je pred Srbijom.To je i EU uslov.
LEŠINARI samo čekaju na formiranje nove (marionetske) vlade.

ŠTA ZNAČI PRIVATIZACIJA VODA?

1. Dramatično povećanje cene vode.
2. Voda iz česme će biti samo za tehničku upotrebu.
3. Svi vlasnici bunara, kišnih ili prirodnih,moraće da plaćaju korporativne takse.
Akumulacija kod Valjeva Stubi-Rovno je puštena u pogon baš sada,slučajno?

Na žalost, uvek smo u napred objavljivali ono što sledi.
Na Zakon o radu i sve što nam taj zakon donosi upozoravali smo više od godinu dana ranije,svi su spavali a zakon je usvojen.Kada završe sa privatizacijom VODE više nas nema.

SRBIJO, PROBUDI SE DOK JE VREME!!!

(Srbija javlja)

Gorki plod's picture
Gorki plod (није потврђен) 06:54 23.03.2016.

 • +31
Voting is closed.

SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA !!!!
A TI "AJDE" IZADJI NA ULICU I UVERI SE U ISTINU A NE DA SKRABAS !
"KUCA CVECA"[tito je pravo iz ljubljane "otisao" u vatikan] TREBA DA SE IZBACI IZ BEOGRADA JER TO JE katolicka crna magija , I NA TO MESTO DA SE PODIGNE SPOMENIK SVIM SRBSKIM ZRTVAMA!
NAPRED SRBSKI RODE DO SLOBODE !

рале's picture
рале (није потврђен) 07:35 23.03.2016.

 • +31
Voting is closed.

1999. године НАТО (одбрамбени) савез је напао нашу земљу и војном силом натерао да изађе са дела своје територије (окупирао КИМ). Свако друго третирање осим ОКУПАТОР је директно издајство државе Србије њених грађана и интереса. Тај део територије нити је процветао у економском нити у демократском нити у било ком позитивном правцу већ је само изграђена највећа НАТО база у Европи што нам објашњава и прави циљ њихове интервенције. Лажи људи на власти су тако очигледне да свако оправдање показује њихово квинслишко опредељење.

markovic's picture
markovic (није потврђен) 10:10 23.03.2016.

 • +16
Voting is closed.

Iako sam i sam protiv ovakve EU, opet sam svim srcem za Evropu; otuda mi se ne dopada ova skoro pa orkestrirana antizapadna histerija koja samo može da nam se obije o glavu. Mnogo je bolje promišljeno pratiti razvoj događaja, npr. raditi onako kako rade Mađari, Poljaci, Slovaci,..
Japanci su bombardovani u II sv.ratu sa dve atomske bombe, uz napomenu da je samo od bombardovanja napalm bombama u Tokiju stradalo više Japanaca nego od atomskih bombi. Osnivač Sonija u svojoj Autobiografiji reče “da je Japan uništen u II svetskom ratu zato što je sledio samo svoje stavove”.
I da li Japanci dižu histeriju do neba i stalno prežvakavaju iste priče: Vi ste nas bombardovali, vi ste nas razorili…. Po visini ukupnog Društvenog bruto proizvoda Japan je na četvrtom mestu u svetu, pa ipak Japanci često govore da su mala zemlja, mali narod…. Oni imaju IQ od 106 – tj.nalaze se u samom svetskom vrhu, što mnogo objašnjava, a ja mogu samo da zavapim do neba kao prorok Osija u Starom Zavetu: »Izgibe moj narod zato što je bez pameti«.

СиНиша's picture
СиНиша (није потврђен) 11:05 23.03.2016.

 • +27
Voting is closed.

Нико теби не брани Европу. А ни мени. Нека она буде ствар личног избора а не наметнута под окупаторским условима. Нама се и не нуди Европа веђ бирократска европска унија, која ни са амом Европом нема много везе.
А у тој унији су све бирократе, којима се не препоручује да заступају појединачне интересе. И сви нас баш воле!
Јапан је окупиран, Немачка је окупирана, ... а остали су се сами окупирали. Нека хвала!

Харашо!'s picture
Харашо! (није потврђен) 12:44 23.03.2016.

 • +23
Voting is closed.

markovic-у

РУСИ ДОЛАЗЕ!

Ристић Милан's picture
Ристић Милан (није потврђен) 10:41 23.03.2016.

 • +27
Voting is closed.

Обиман текст и озбиљан текст али ми недостаје озбиљније представљање покрета "Част отаџбине" 20.02.2016 на протесту против НАТО -а се скупу обратио Пуковник Славко (презиме сам заборавио) у име ветерана а не у име покрета"Част отаџбине"и његов говор сам запамтио као кратак,јасан,војнички. Тај скуп је био против НАТО-а и нестраначки али се СРС није званично појавила.Не желим да ово изгледа да сам против скупс СРС, подржавам сваки скуп против НАТО-а али ако сада није време да се патриотске странке уједине у борби против западних "милосрдних пријатеља" кад ће.
Извињавам се ако ово делуе увредљиво за некога али од 14 тачака које су наведене макар 13 је годинама у назад пропагирао и наш премијер док није дошао на власт.
Мислим да овај текст заслужује да се зна ко га је писао и ко стоји иза њега,лично би волео да је иза овога Српска академија наука али нисам сигуран да још постоје.

Sloboda od eU i nAtO's picture
Sloboda od eU i nAtO (није потврђен) 10:51 23.03.2016.

 • +23
Voting is closed.

Slobodarska Srbijo ustani! Ili Vučić ili Srbija!

Dobro je ali ...?!'s picture
Dobro je ali ...?! (није потврђен) 23:04 23.03.2016.

 • +8
Voting is closed.

Kao i svi drugi ni ovaj veoma interesantan i gotovo revolucionaran Program nema ni jednu jedinu tačku ili podtačku (u okviru tačke 9. npr ) koja bi utvrdila odgovore na pitanja kako su, gde, koje to banke i preduzeća otišle u " večna lovišta " -ili negde drugde a svake godine se decenijama isključivo medijski okriviše , pohapsiše i osudiše svi i svako - dok u stvarnosti 1/4 veka sve sistematski propada bez za to poznatih krivaca ?! To je dovoljno vremena da se stvari zaborave, zastare i takve u svojim "tekovinama" očvrsnu . Liberalni kapitalizam će biti zamenjen(daj Bože) -ali sa čim ?(" prvobitnim -skandinavskim" socijalno odgovornim modelom funkcionisanja društva npr.? ).Apsolutan pozdrav za to - ali ...da li tako ,ili kako ? Kada bi postojao odgovor na gornja pitanja u okviru tačke 9 . Programa onda bi se možda postavilo pitanje razlike između evolutivnih ili drugih socijalnih kretanja na koja nije moguće dati odgovor - kako ih rešiti. ? Kada bi predloženi Program bio usvojen u apatičnom narodu nad kojim vladaju rijalitiji pojave i pravila ,pojavila bi se jedna ili više grupa ljudi po gornjim potpitanjima u okviru tačke 9 . Programa koji bi bili prvi " za njegovu primenu "samo da izbegnu odgovore na nikada i ne postavljena im potpitanja u i o elementima propasti onoga što je bila baza društva -privredi , koja je odavno u džepovima nekih drugih ali samo ne onih koji su nekada radili tamo gde su radili a što je sada tuđe "na bazi pljačkaških privatizacija " koje ama baš svi duboko " uviđaju , priznaju " i uopšteno ma šta to značilo i" kritikuju" .Kada bi postojali odgovori i na ova pitanja sa dve ruke bi mnogi bi potpisali baš taj Program sa svih njegovih 14 tačaka .Na čudan način " društvena svojina "pored " privatne i mešovite svojine " je preko noći ekspertski kao ustavna kategorija i vrsta pravnog odnosa konvertovana u "državnu svojinu" mimo i nezavisno od tog istog zada važešeg Ustava .Putničko vozilo u nekom samoupravljačkom neprivatizovanom preduzeću koje država nikada nije kupila postalo je " državna svojina " kao i policijski automobil kupljen iz budžeta koji je od uvek bio i ostao državna svojina -po definiciji. Država je mimo sopstvenog ustava nacionalizovala predmete "društvene svojine" konvertujući ih u "državnu svojinu" prisatupivši pri tom prodaji novonacionalizovanog ( i posle nacionalizacija posle drugogh svetskog rata do pedesetih godina prošlog veka potom predatih "radnicima" na upravljanje mimo te iste države .Zatim je swve odjednom postalo "državna neprivatizovana svojina"Kako to dalje izgleda svi dobro znamo
Niko međutim ne može , neće , ili ne sme da ulazi u tu Srušenu Kuću .Zatrpaće ga prazne prostorije i vetar kroz skelete srušenih banaka i firmi (Npr. zgrada Beobanke na Zelenom Vencu) Sve ali samo to ne. Iako svi znaju kako se gde i zašto sa kojim ljudima za gotovo svaku firmu u pojedinim sekcijama vremena došlo do podrivanja i rušenja temelja samog društva -bankarstva i privrede. Dakle sve je u redi . Sve je dobro -ali ...Niko ne daje odgovore na nikada postavljana pitanja osim : "To je bio socijalizam(čitajmo ; nešto sumnjivo po definiciji ,ali je to bio i skup postojećih normi tipa; " ne kradi , ne zlupotrebljavaj"... zaboravimo to ; kaže se -kada i ako je već demontirano pod tim nazivom, ili to je posao pravosuđa koje eto " ne funkcioniše dobro , trpi uticaje" itd jer nove ( kapitalističke) krađe nisu baš ni uočene - sve one nekako " potiču iz socijalizma -ali to je bilo juče, pustimo to" - jer ;" treba gledati u sutrašnji dan a po novim pravilima" itd. Neka važna pitanja prekriće ili već pokriva "potpuna tama " i ostaće jednostavno bez ikakvih odgovora , Akteri če se lako " presvući "jer su pokazali da to znaju a mi samo gledajmo i slušajmo šta to ima u rijalitijima čega inače nema u našim životima.Pozdrav za Program ,svakako zavređuje pažnju.

miško's picture
miško (није потврђен) 01:16 24.03.2016.

 • +13
Voting is closed.

Ja mislim da će to biti VELIKE demonstracije , i pravo da vam kažem idem da vičem "DOLE NATO" zasada to im je prvo upozorenje od mene:)

miško's picture
miško (није потврђен) 01:17 24.03.2016.

 • +9
Voting is closed.

P.S---- DRUGOG UPOZORENJA NEĆE NI BITI:)

SRBIN's picture
SRBIN (није потврђен) 03:03 24.03.2016.

 • +10
Voting is closed.

ЗАКЛЕТВА СРБИНА

КОСОВО ЈЕ МОЈА МАЈКА,
МОЈЕ ПОРЕКЛО ЈЕ НА КОСОВУ,
МОЈИ ПРЕЦИ СУ СА КОСОВА,
МОЈА ИСТОРИЈА ЈЕ НА КОСОВУ,
МОJ СРПСКИ НАРОД РОЂЕН ЈЕ НА КОСОВУ,
МОЈА СРБИЈА НАСТАЛА JE НА КОСОВУ.

БЕЗ КОСОВА НЕМАМ МАЈКУ,
БЕЗ КОСОВА НЕМАМО ПОРЕКЛО,
БЕЗ КОСОВА НЕМАМ ПРЕТКЕ,
БЕЗ КОСОВА НЕМАМ ИСТОРИЈУ,
БЕЗ КОСОВА НЕ ПОСТОЈИ МОЈ СРПСКИ НАРОД,
БЕЗ КОСОВА НЕ ПОСТОЈИ МОЈА СРБИЈА,
БЕЗ КОСОВА И ЈА НЕ ПОСТОЈИМ.

НАРОДЕ СРПСКИ,
БРАЋО И СЕСТРЕ,
ЗАКЛИЊЕМ СЕ ПРЕД БОГОМ,
ПОБЕДИЋУ ИЛИ ЧАСНО ПОГИНУТИ,
ЗА МОЈУ ЧАСТ,
ЗА МОЈЕ ПОРЕКЛО,
ЗА МОЈУ ПОРОДИЦУ,
ЗА МОЈУ СРБИЈУ!
С ВЕРОМ У БОГА,
ЗА КРСТ ЧАСНИ,
И МАЈКУ СРБИЈУ!

ЖИВЕЛА СРБИЈА! – ЖИВЕЛА!!!!!

КО СМО МИ? – СРБИЈА!!!!!!!!
КО СМО МИ? – СРБИЈА!!!!!!!!
КО СМО МИ? – СРБИЈА!!!!!!!!

СССС
_________________________
THE OATH OF SERBIAN

KOSOVO IS MY MOTHER,
MY ORIGIN IS FROM KOSOVO,
MY ANCESTORS ARE FROM KOSOVO,
MY HISTORY IS FROM KOSOVO,
MY SERBIAN PEOPLE IS BORN IN KOSOVO,
MY SERBIA WAS BORN IN KOSOVO.

WITHOUT KOSOVO I HAVE NO MOTHER,
WITHOUT KOSOVO WE HAVE NO ORIGIN,
WITHOUT KOSOVO I HAVE NO ANCESTORS,
WITHOUT KOSOVO I HAVE NO HISTORY,
WITHOUT KOSOVO MY SERBIAN PEOPLE DOES NOT EXIST,
WITHOUT KOSOVO MY SERBIA DOES NOT EXIST,
WITHOUT KOSOVO I DON’T EXIST EITHER.

MY SERBIAN PEOPLE,
BROTHERS AND SISTERS,
I SWEAR BEFORE GOD,
I SHALL WIN OR DIE HONORABLY,
FOR MY HONOR,
FOR MY ORIGIN,
FOR MY FAMILY,
FOR MY SERBIA!
WITH FAITH IN GOD,
FOR THE PROUD (HOLY) CROSS,
AND MOTHER SERBIA!

LONG LIVE SERBIA! – HAIL!!!!!

WHO ARE WE? – SERBIA!!!!!!!!
WHO ARE WE? – SERBIA!!!!!!!!
WHO ARE WE? – SERBIA!!!!!!!!

CCCC

Додај коментар