Братислав Југовић: Марко Ђурић има два шефа - северно од Ибра и јужно од Ибра

ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ БИВШЕГ ПОТПРЕДСЕДНИКА ВУЛИНОВОГ ПОКРЕТА СОЦИЈАЛИСТА

Братислав Југовић

       „НАШИ непријатељи на КиМ су били албански криминалци, а сада су нам непријатељи српски криминалци. Марком Ђурићем управљају криминалци - то ми је и Оливер Ивановић рекао у једном разговору“, тврди за Данас Братислав Југовић, уредник портала Коментарпрес и бивши потпредседник Вулиновог Покрета социјалиста.

        „Марко Ђурић се већ годинама понаша као дечак који губи партије шаха, па баца фигуре кроз прозор. Он нема менталну снагу да обавља тако одговорну улогу у Србији. Одговорно тврдим да је лагао државно руководство много пута. То је радио из страха од својих шефова криминалних структура. Он има два шефа - северно од Ибра и јужно од Ибра“, тврди он.

        Не можемо имати Србију на Косову и Метохији док је Марко Ђурић на челу канцеларије за КиМ. Успостављено је јединство Срба на КиМ, кад је Александар Вулин био на челу канцеларије за КиМ.

        „Његов (Ђурићев) шеф на северу је Милан Радојичић, кум Звонка Веселиновића, а јужно од Ибра му је шеф Братислав Николић, председник општине Штрпци. Братислав Николић је сарадник албанских служби и његова улога је да додатно дестабилизује повратак утицаја Београда на КиМ. Наши медији наседају на игру албанских служби да је Братиславу Николићу угрожен живот. Угрожен је живот Србима који уместо у Братислава Николића гледају у Београд. Све то Марко Ђурић зна и скрива истину од државног руководства“, тврди Братислав Југовић за Данас.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари