Бошко Обрадовић поново изабран за председника Двери

КАО ЦИЉ ЗА НАРЕДНЕ ЧЕТИРИ ГОДИНЕ ОЗНАЧИО: УЛАЗАК У ИЗВРШНУ ВЛАСТ      

* Бошко ОБРАДОВИЋ након реизбора: Сбија - као и све друге земље Европе и света - треба да има своју конзервативну родољубиву политичку опцију која се залаже за суверенизам, повратак државе народу, домаће економске интересе, социјалну солидарност и породичну политику као најважнију савремену политику. То су Двери

________________________________________________________________________

         НА Изборној скупштини Српског покрета Двери, која је данас одржана у великој сали скупштине општине Стари Град у Београду, за председника Двери изабран је Бошко Обрадовић, коме је ово други мандат на челу Двери.

         Истовремено је изабран и нови Главни одбор који ће имати 120 чланова, док ће се у наставку бирати и ново Председништво, Извршни одбор и потпредседници.

         По реизбору, Обрадовић је изјавио да је ово важан тренутак за Двери јер су изабрале ново руководство које треба да их поведе у нову развојну фазу, а то је преузимање одговорности за вршење власти на свим нивоима након пада актуелне власти:

         "Време је да се Двери отворе за нову комуникацију и сарадњу са другим политичким чиниоцима у земљи и иностранству. Тај процес треба да буде двосмеран: да ми боље упознамо друге и да други боље упознају нас. Време је да склонимо велике наносе етикета и лажи о Дверима и да грађани Србије и сви други који то желе боље упознају шта је заиста политички програм Двери, посебно нашу породичну и економску политику, као и програм за село и пољопривреду.

         - Долази време да јавности представимо наше стручне људе, односно потенцијална кадровска решења за будуће вршиоце јавних функција којима располажемо међу будућим потпредседницима, члановима Председништва и председницима стручних савета. Верујем да ће се многи изненадити и веома заинтересовати за Двери када се боље упознају са нашим програмом и нашим кадровима. Видим Двери у будућности као важан фактор у остваривању ових идеја.

         - Србија - као и све друге земље Европе и света - треба да има своју конзервативну родољубиву политичку опцију која се залаже за суверенизам, повратак државе народу, домаће економске интересе, социјалну солидарност и породичну политику као најважнију савремену политику. То су Двери – нагласио је обрадовић - и то је наш задатак у наредне четири године мандата новог руководства. Наш циљ је да у том периоду Двери постану део власти и покажу шта знају и умеју".

         (саопштење Српског покрета Двери)  

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари