Путин показао да има фантастичну самоконтролу и челичне живце - погледајте

ЗА ВРЕМЕ ЦЕРЕМОНИЈЕ У КРЕМЉУ ЧУО СЕ ТРЕСАК СА ЛОМЉЕЊЕМ ЧАСА,

А ОН НИ ОБРВУ НИЈЕ ПОМЕРИО

  • На свечаности у Кремљу уручио награде младим научницима и - након што одслушао пригодне говоре награђених - изразио увереност: да Русија неће успети да избегне своју „дивну будућност“

        РУСКИ лидер Владимир Путин поново је показао да има снажну самоконтролу и - челичне живце.

        Све се издогађало овако.

        Путин је синоћ у Кремљу уручио државне награде младим научницима и иноваторима. Била је то пригодна церемонија и било је свечано.

        Када је дошло до тога да једна млада научница захвали шефу државе - одједном се из дубине дворане јак зачуо на који би се многи штрецнули, окренули (да виде о чему се ради), или бар одреаговали променом израза лица.

 

        Све би то било природно и људски. Јер, неко је изван кадра испустио тацну са чашама. Звук који се зачуо био - звук пада тацне и разбијања чаша. Бар две.

        Путин - као ни остали - ништа такво није могао да очекује. Уосталом, тако нешто се у Кремљу сигурно није догодило годинама. Али, он није ни обрву померио.

        Први је на ово одреаговао московски новинар Дмитриј Смирнов који је присуствовао свечаности. Написао је на својој Twitter-страници:

        „Он нема нерве: то је показала Путинова реакција на пад тацне са чашама на церемонији награђивања младих научника“.

        Путин је - након што одслушао пригодне говоре награђених - изразио увереност: да Русија неће успети да избегне своју „дивну будућност“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари