Путин једном раднику: Реците својој ћеркици да је Путин човек који ради за то да она буде срећна

РУСКИ ЛИДЕР ОБЈАВИО: ГАСОВОД СЕВЕРНИ ТОК-2 БИЋЕ ИЗГРАЂЕН УПРКОС ПРОТИВЉЕЊУ ПОЉСКЕ

  • Радницима фабрике „Етерно“ из Чељабинска, која производи цеви за гасоводе, рекао да машта да успешно заврши своју државничку каријеру и да потом путује по свету „за своју душу“

          ГАСОВОД Северни ток-2 биће саграђен упркос препрекама које том пројекту поставља Пољска – изјавио је Владимир Путин.

          Председник РФ је да су све стране фирме које су укључене у пројекат – и немачке и аустријске – остале у њему и нагласио да не сумња да ће тај гасовод бити изграђен.

          Путин је „глупом идејицом“ назвао плашења Европљана тврдњама да ће њихове земље постати зависне од Русије ако – купују њен гас.

          „То је глупи аргумент, нула од аргумента. Јер, ради се – ако ништа друго – о узајамној зависности. Уосталом, Газпром сада испоручује Европи гаса колико никада нису ни Русија ни СССР.

          Иначе, руски лидер је за време разговора са радницима фабрике „Етерно“ из Чељабинска која производи цеви за гасоводе, рекао да машта да успешно заврши своју државничку каријеру и да потом путује по свету „за своју душу“. Притом је додао:

          „Сада се моја путовања своде на долазак на аеродром, одлазак са аеодрома у неки смештај, па повратак на аеродром. Ето, некуда си тобож путовао. А ја бих волео да погледам негде природу и историјска места. Недавно сам био у Перуу, а тамо има шта да се види. То је по много чему јединствена земља“

          Путин је признао и да има хоби којим би волео да се бави, али никада није. Само, није хтео да открије о чему се ради.

          Један од радника је шефу државе рекао да га је кћерка питала: „Тата, ко је тај Путин“. Па га замолио да каже како би он његовој кћеркици одговорио.

          Путин је нагласио да би јој рекао: „То је човек који ради за то да ти будеш срећна. Он ради и живи за то“.

          Једно од питања шефу државе је било: „Како успевате да све стигнете?“

          Путин је на то одреаговао речима: „Откуд знате да ја све успевам? Иначе, што човек више чини – то више успева, али у свему треба имати меру. На запостављајте никако свој лични живот“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари