Путин у Кремљу примио министре одбране 10 земаља међу којима је био и Александар Вулин

ПРИЈЕМУ – ПОВОДОМ РУСКОГ ДАНА ЗАШТИТНИКА ОТАЏБИНЕ – ПРИСУСТВОВАО И СЕРГЕЈ ШОЈГУ

  • Руски лидер им, поред осталог, рекао: „Наш министар имаће шта да вам каже. Ми смо данас формирали Национални центар одбране земље. То је прилично  високотехнолошка структура за управљање оружаним снагама, а и државом у целини у нарочитим условима. Надам се да наше искуство у овоме може бити од користи и вашим армијама“

          ВЛАДИМИР Путин срео се у Кремљу – поводом државног празника Дана заштитника Отаџбине - са министрима одбране Јерменије, Венецуеле, Казахстана, Катара, Монголије, Србије, Узбекистана, Белорусије, Азербејџана и Киргизије.

          Сусрету је, наравно, присуствовао и руски минстар одбране Сергеј Шојгу.  

          Путин је министрима десет земаља, међу којима је био и Александар Вулин, рекао:

          „Захваљујем се што сте нам дошли. Министри одбране увек имају спој посебни однос према оружју и према државној функцији силе. Ви боље од других схватате какву цену има поверење у тако осетљивој области као што је војно дело“.

          Одмах у наставку је нагласио: „Надам се да ћете имати времена да се упознате са радом Министарства одбране Русије и са Москвом. Наш министар имаће шта да вам каже. Ми смо данас формирали Национални центар одбране земље. То је прилично  високотехнолошка структура за управљање оружаним снагама, а и државом у целини у нарочитим условима. Надам се да наше искуство у овоме може бити од користи и вашим армијама“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари