Кремљ: Путин је апсолутно здрав и може дати фор многима

СВАКОДНЕВНО ПЛИВА И ПОСЕЋУЈЕ ТЕРЕТАНУ, ТРЕНИРА ЏУДО, ПОВРЕМЕНО ИГРА ХОКЕЈ...

  • Доналд Трамп сваког дана превентивно узима аспирин (ради избегавања срчаних обољења) и препарате против опадања косе и за снижавање нивоа холестерола. Председник САД не пије и не пуши. Повремено игра голф и воли америчку брзу храну

        ВЛАДИМИР Путин је апсолутно здрав и у стању је да да фор многима - изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков.

        Упитан - да ли се може очекивати да буду објављени подаци о Путиновом здравственом стању, Песков је указао да то руским законима није предвиђено ни обавезно“.

        Многи су уверени да лекарски прегледи и налази у Путиновом случају заиста нису потребни. Јер, свакодневно плива и посећује теретану.

        Тренира џудо, скија и игра хокеј...

        Недавно је пуна четири сата наступао пред руским и страним новинарима. А све то без перфектног физичког и менталног стања напросто не би било могуће.

        Питања о Путиновом здрављу дошла су као ехо наступа главног лекара Беле куће Ронија Џексона који је - након неколико недеља покушаја америчких демократа и либералних медија да докажу да је Доналд Трамп умно недорастао за функцију шефа државе - објавио да шеф државе има „изванредне гене“, одличне кардиоваскуларне и неуролошке резултате.

        Још је открио да Трамп сваког дана превентивно узима аспирин (ради избегавања срчаних обољења) и препарате против опадања косе и за снижавање нивоа холестерола.

        Навео је да је Трампов притисак у мировању 122 са 74.

        Председник САД не пије и не пуши.

        Повремено игра голф и воли америчку брзу храну.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари