Twitter обавестио сараднике да трајно могу да раде од куће или са било које тачке у свету

ТРЕНД КОЈИ ЈЕ ПАНДЕМИЈА САМО УБРЗАЛА И ВИШЕСТРУКО ПРОШИРИЛА

* Компанија свим запосленим послала поруку: поруци запосленима указала је: „Протеклих неколико месеци показали су да запосленим можемо дозволити да раде с било ког места на свету. Ако су у ситуацији да могу да раде од куће, а желе да наставе ангажман у том режиму - помоћи ћемо им да то остваре“

________________________________________________________________________

        ЗАПОСЛЕНИ у компанији Twitter Inc., који су због пандемије добили налог да раде од куће, обавештени су да ће моћи да тако раде и надаље.

         Компанија је прецизирала: и трајно.

         У поруци запосленима указала је: „Протеклих неколико месеци показали су да запосленим можемо дозволити да раде с било ког места на свету. Ако су наши запослени у ситуацији да могу да раде од куће, а желе да наставе ангажман у том режиму - помоћи ћемо им да то остваре“.

        Twitter је отворио посебан хештег  #LoveWhereverYouWork (радите одакле год желите) за завршавање формалности за такав радни статус и ангажман.

        Компанија Twitter је, иначе, објавила да ће своје офисе отворити „најкасније у септембру“.

        Навела је да дотад за њене сараднике неће бити службених путовања (осим у изузетним случајевима), а ни било каквих догађања у компанији.

        Рад од куће је светски тренд који је потенцирала и вишеструко проширила пандемија коронавируса. Twitter том тренду додаје нову димензију која стаје у неколико речи: од куће или са било које тачке у свету...

        Twitter је 3. марта запослене превео на рад од куће.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари