Тарант: Меркелова је мајка свега антибелог и антигерманског - расно је очистила Европу од Европљана

„ЕРДОГАНА ТРЕБА УКЛОНИТИ  ДА БИ НЕСТАО ПРОТИВНИК РУСИЈЕ И ДА БИ СЕ ОСЛАБИО НАТО“

           НАПАДАЧ из Аустралије Брентот Тарант, који је преузео одговорност за нападе на џамије на Новом Зеланду, позвао је у свом манифесту на убиство политичара који су "непријатељи" европских земаља, а на врху листе је немачки канцелар Ангела Меркел.

           Он је направио листу "непријатеља високог ранга", укључујући Меркелову, турског председника Реџепа Тајипа Ердоана и градоначелника Лондона Садика Кана.

           Тарант је описао Меркелову као "мајку свих антибелих и антигерманских ствари на свету", оптуживши је да је "расно очистила Европу од Европљана".

           Описујући турског председника Ердогана, Тарант је навео да је "вођа највеће исламске групе унутар Европе", те да га је потребно уклонити "да би се елиминисао главни непријатељ Русије и ослабио НАТО".

           За градоначелникаЛондона је навео да је Кан "пакистански муслимански освајач" јер "жели етнички да замени британски народ у Уједињеном Краљевству".

           Према његовом манифесту, може се закључити да своје идеје заснива на идеологији о супремацији белаца, али уједно подржава и еко-фашизам - радикалну идеологију која спаја фашизам и екологију.


 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари