Смртоносни сој корона вируса створен у октобру на Универзитету Бостона

РУСКИ ПАРЛАМЕНТ ФОРМИРАО КОМИСИЈУ КОЈА ЋЕ ИЗУЧИТИ СВЕ ДОСТУПНЕ ПОДАТКЕ

* Генерал-потпуковник Игор КИРИЛОВ, начелник снага за радијациону, хемијску и биолошку одбрану Оружаних снага РФ: У Сједињеним Државама је лабораторијски створена варијанта корона вируса која је проузроковала смрт 80 одсто животиња на којима је тестирана

________________________________________________________

       ЗАЈЕДНИЧКА комисија два дома руског парламента изучиће све доступне податке о варијанти корона вируса коју су створиле САД.

       Ово је саопштио заменик председника Савета Федерације (горњег дома) Константин Косачов. И додао:

       „Комисија пажљиво анализира све информације из свих ресора, пре свега, Министарства одбране РФ, са којим смо у редовном и блиском радном контакту“.

       Претходно је генерал-потпуковник Игор Кирилов, начелник снага за радијациону, хемијску и биолошку одбрану Оружаних снага РФ, изјавио да је у Сједињеним Државама лабораторијски створена варијанта корона вируса која је проузроковала смрт 80 одсто животиња на којима је тестирана.

       Објаснио је да је тај сој вештачког корона вируса створен у октобру на Универзитету у Бостону.

       На бази соја „омикрон“ и „оригиналне верзије из кинеског града Вухана“.

       Министарство одбране РФ је навело да и само извођење оваквог експеримента указује на непостојање у Сједињеним Државама система државног надзора над истраживачко-развојним радом у области генетског инжењеринга и синтетичке биологије.

       Дан раније, амерички Сенат је објавио извештај у којем се наводи да је пандемија корона вируса највероватније настала као последица инцидента током истраживања.

       Стручњаци сада фактички потпуно искључују могућност да је корона вирус Ковид-19 природног порекла.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари