Панарин: Иза пандемије су централа `дубоке државе` у Лондону, Гејтс, Сорош и „Гладио“

ИГОР ПАНАРИН: COVID-10 ЈЕ БИО-ОРУЖЈЕ НАПРАВЉЕНО ЗА ОПЕРАЦИЈУ ПЛАНЕТАРНИХ РАЗМЕРА  (први део)

* Постоји претпоставка да су војници НАТО-а већ вакцинисани против COVID-19 и других бојевих вируса. Сајт америчких војних и обавештајних ветерана, Veterans Today објавио је 3. априла број бојевих вируса може достићи 89, а да су развијени пре свега у Кембриџу

* Ко може да стоји иза свега? Бивши шеф Мајкрософта и један од најбогатијих људи на планети Бил Гејтс и такозвани филантроп Џорџ Сорош. Гејтс велики пријатељ америчке Демократске странке и главни спонзор клана Клинтонових.  Оно што ја зовем "дубока држава" са центром у Лондону уско је повезано са обојицом. Још у јануару 2020. изнео сам верзију да се „седиште“ (ако могу тако рећи) ове игре налази у британском граду Солсберију, који нам је остао у тужном сеђању и позвао сам да тамо буде послата међународна инспекција

* Постоји разлог да се верује да су, када се коронавирус појавио на територији НР Кине, запослени западних специјалних служби које су га тамо примениле, већ имали вакцину против њега. Ово је врло важан моменат: вакцина од COVID-19 можда већ постоји!

* Као што су ме информисали италијански патриоти, бојеви вирус коришћен је у пет земаља: у Кини, Ирану, Италији, Француској и Немачкој. А већ у Шпанију је доведен преко Француске и Италије. То су вируси различитих модела: најмоћнији је радио у Италији, други најмоћнији у Ирану, трећи у Кини

* Ако је најмоћнији вирус донесен у Италију, ко је и како то могао да уради? Према мојим подацима, то је урадио «Гладио» - тајна терористичка мрежа НАТО пакта. Сами натовци, упркос чињеници да је скоро цела Италија у пандемији, мирно се крећу по земљи

* Русија помаже Италијанима - мислим да је било врло исправно што смо послали наш тим епидемиолога и виролога у Италију уз подршку војних јединица за радијацијску, хемијску и биолошку одбрану. Морамо да узмемо узорке италијанског вируса

* Русија се благовремено затворила према Кини и није јој Covid-19 стигао из ње. Међутим, након тога уследио је ударац преко Европе. Ако погледамо заражене у Русији, посебно први талас, уочава се да су већина њих богаташи. Многи су се вратили у Москву из Куршевела (скијашки центар у Француској). Отуда сумња да су у Куршевелу заражени намерно - да заразе Русију преко њене вољене западне цивилизације

_______________________________________________________________________

         СВЕТСКИ познати руски политиколог и геополитички аналитичар Игор Панарин дао је велики интервју «BUSINESS Online» у којем је упозорио да је пандемија корона вируса новог типа специјално организована планетарна операција са употребом тог вируса као био-оружја.

         Указао је против кога је све и зашто уперен врх тог копља и ко иза свега стоји.

         Факти ће овај интервју објавити у три дела.

„АКТИВНО КОРИШЋЕЊЕ БИОЛОШКОГ ОРУЖЈА ПРОТИВ ЧИТАВОГ ЧОВЕЧАНСТВА ЈЕ СЛУЧАЈ АПСОЛУТНО БЕЗ ПРЕСЕДАНА“

         * Игоре Николајевичу, Ви већ неколико недеља на Вашем видео каналу Светска политика анализирате ситуацију са коронавирусом. Какав је Ваш лични утисак: да ли је то вирус природног или вештачког порекла?

         - С тим у вези, читам и пратим различита гледишта, али моја верзија је да је COVID-2019, наравно, биолошко оружје. Или, како се у медијима још назива, бактериолошко или само био-оружје. Нажалост, у то практично не сумњам. Има вештачко порекло, као и сав овај информативни талас, који је подигнут око њега.

         * Али у овом случају кога сматрате могућим творцима коронавируса као биолошког оружја? Који су индиректни знаци, докази?

         - Рецимо, VeteransToday, сајт ветерана америчке војске и ветерана обавештајних служби (не само он, али он је у томе најсистематичнији) ову верзију заступа већ дуже време. Штавише, овај портал наводи документе да је развој COVID-2019 завршен 2015. године. Један од центара у коме су биле смештене тајне лабораторије био је у Северној Каролини, други на Харварду, а трећи у Арканзасу. Према америчким ветеранима обавештајних служби, експерименти за тестирање новог био-оружја спроведени су у Великој Британији (укључујући Универзитет у Кембриџу), где их је финансирала Фондација Била Гејтса, као и у Аустралији и Канади. 

         Штавише, тестирање неких компоненти је извршено у биолошким лабораторијама у Грузији и Украјини. Како извор каже, слично се највероватније догодило и на Институту за вирусологију у Вухану, који је финансирао Сорош, а где се касније појавио епицентар заразе. Иако је питање да ли је баш тамо био епицентар? Постоје докази да је један од америчких лекара патио од коронавируса у новембру 2019. године, а то се догодило у Сједињеним Државама пре него што су открили ову инфекцију у Кини.

         ( Цитат Veterans Today: "... Постоје значајни индиректни докази да је ова пандемија COVID-2019 била биолошко оружје које је постављено, пре свега против Кине и Ирана, али "се окренуло" против својих твораца. Сви стручњаци за биолошки рат кажу да су традиционално стратези били скептични према биолошком рату управо зато што има тенденцију да „се окрене“против својих твораца“ – прим.ред. ).

         * Па ипак, ко може бити наручилац тако великог посла?

         - Као што се сматра - бивши шеф Мајкрософта и један од најбогатијих људи на планети (а од 2009. до 2016. - најбогатији, према Форбсу) Бил Гејтс и такозвани филантроп Џорџ Сорош. Имајте на уму да је Гејтс велики пријатељ америчке Демократске странке и главни спонзор клана Клинтонових. Поред тога, оно што ја зовем "дубока држава" са центром у Лондону уско је повезано са обојицом. Још у јануару 2020. изнео сам верзију да се „седиште“ (ако могу тако рећи) ове игре налази у британском граду Солсберију, који нам је остао у тужном сеђању и позвао сам да тамо буде послата међународна инспекција.

         * Али, шта је са извештајима да се принц Чарлс заразио коронавирусом? И да је премијер Борис Џонсон био неко време на интензивној нези?

         - Сматрам то дезинформацијама и одвраћањем пажње са Британаца. Не верујем у истинитост тих лекарских извештаја. Штавише, Џонсон се, како британски новинари радо извештавају, већ добро опоравља. Што се тиче циља игре коју је покренула „дубока држава“ – а ово није ни мање ни више него ударац по целом свету, а то се, наравно, никада раније није догодило. Мора се рећи да је таква активна употреба биолошког оружја против читавог човечанства апсолутно случај без преседана.

         У коментарима на мом видео каналу Светска политика, који водим на Јутјубу, Италијани су ми написали да су запослени у Фондацији Била и Мелинде Гејтс (створеној наводно да се подигне ниво здравства у целом свету) организовали у многим италијанским градовима у јесен 2019. вакцинисање против грипа, а управо у тим градовима дошло је до највише обољевања и умирања. Указујем на ово иако мислим да не треба веровати свему ономе што се прича. 

         Долази чак и до тога да људи спаљују мрежне одашиљаче, јер сумњају да они преносе инфекцију. Британију је сада захватило ово "спаљивање вештица". Тешко ми је то коментарисати - сви смо постали превише нервозни, па чак и у Русији. Иако, ми и даље изгледамо прилично мирно у односу на већи део света.

„У ИТАЛИЈУ ЈЕ УНЕТ СНАЖАН ВИРУС УЗ ПОМОЋ ТЕРОРИСТИЧКЕ МРЕЖЕ „ГЛАДИО“

         * Испред пандемије коронавируса, по свету се креће пандемија страха од нове инфекције. И то многе погађа много више од самог вируса.

         - То је врло важан моменат: данас, коришћењем биолошког оружја, све није исцрпљено, већ све то прати моћна кампања дезинформација, која ствара човечанству психолошке, а не грипозне проблеме.  Истовремено, и енглески и италијански статистичари и аналитичари сведоче: смртност у Италији и Великој Британији ове је године чак мања него прошле године, па се ништа катастрофално не догађа. Међутим, ниво опасности преувеличан је за ред величине! 

         Дакле, ово је такође опсежан друштвени експеримент, али већ на пољу дезинформација и лажирања. Неко ружно врши притисак на читаву Стару Европу са свом њеном преданошћу људским правима: НАТО трупе доведене су у скоро све европске земље (наводно у вези са будућим вежбама великих размера). Али, Европски парламент, који се лако веома узбуди када у Москви растерају демонстрације од две хиљаде учесника, из неког разлога о томе ћути - то никоме не смета. То је такође занимљив фактор.

         Нажалост, морам признати да се велика већина руских медија подудара са глобалистичким трендом: они су такође укључени у ескалацију ситуације.

Жртве епидемије у Бергаму

         * Сасвим тачно, добили смо неку врсту армагедона онлајн - и на ТВ-у и на Интернету. Нигде се не можете сакрити од низа негативних информација које нас запљускују: људи су затворени у своје куће, а једино средство њихове комуникације - гаџети, друштвене мреже и инстант месинџери - такође су препуне порука о COVID-19.

         - Сами судите: прошле године је од грипа у свету умрло 650 хиљада људи (за поређење: у време интервјуа је у свету забележено око 97 хиљада смртних случајева од коронавируса - прим.ред. ). Да ли је неко увео сулуде новчане казне, порезе и рестриктивне мере у вези са прошлом годином? А сада у Италији новчане казне од пет хиљада евра, у Француској - око четири хиљаде евра, а у Шпанији могу достићи и 600 хиљада. 

         Многим Европљанима ово изгледа као ружан сан. Штавише, како је приметио наш лекар Мјасников, стопа смртности од COVID-19 не прелази 4–5 процената. Зашто је онда постављена тако моћна информативна кампања, упоредо са агресивним нападом на људска права - на слободу кретања и тако даље? Не заборавимо: у Русији, Москви, чак и на самом почетку карантина, покушано је увођење дигиталних пропусница ...

         * Па, у Казању је овај покушај о коме говорите био успешан. Постоји чак и посебни веб сајт који издаје дигиталне пропуснице.

         - Од понедељка и Москва, као што знате, прелази на режим пропусница (као што је изјавио њен градоначелник Сергеј Собјанин , у престоници Русије биће уведене  пропуснице за путовање на посао од 13. априла, али тада ће се режим пооштрити све до контроле кретања унутар сваког округа - прим.ред. ). То су очигледни промашаји, пошто степен претње очигледно није у складу са предузетим мерама. 

         Да, пандемија се мора сузбијати, против ње се мора борити, али здрав разум не сме бити заборављен. Доналд Трамп је тачно подсетио на број смртних случајева у саобраћајним несрећама у Сједињеним Државама: неколико година та се трагична бројка не спушта испод 40 хиљада људи годишње. Али, нико не забрањује аутомобиле по том основу!

         У том контексту, приметне су већ поменуте вежбе НАТО-а под називом „Бранилац Европе“, (Defender Europe 2020). Упркос свим карантинским ограничењима, Defender Europe 2020 – највећа вежба у историји НАТО-а на европском тлу, која предвиђа пребацивање 40.000 војника – није отказана! Команданти ових маневара су само мало смањили њихов обим.   Најзанимљивије је да се НАТО, према плану, креће кроз најзараженије центре у Немачкој - Минхен, Баден-Виртемберг и Хамбург. Поставља се питање: да ли се они уопште узбуђују због могућности заразе?

Италијанска војска због епидемије улази у Бергамо

         * А зашто се не узбуђују?

         - Постоји претпоставка да су војници НАТО-а већ вакцинисани против COVID-19 и других бојевих вируса. Успут, према информацијама које су 3. априла објавили Veterans Today, број бојевих вируса може достићи 89, а развијени су пре свега у Кембриџу, који спонзорише и Бил Гејтс. 

         Постоји такође разлог да се верује да су, када се коронавирус појавио на територији НР Кине, запослени западних специјалних служби које су га тамо примениле, већ имали вакцину против њега. Ово је врло важан моменат: вакцина од COVID-19 можда већ постоји!

         Као што су ме информисали италијански патриоти, бојеви вирус коришћен је у пет земаља: у Кини, Ирану, Италији, Француској и Немачкој. А већ у Шпанију доведен је преко Француске и Италије. То су вируси различитих модела: најмоћнији је радио у Италији, други најмоћнији у Ирану, трећи у Кини, итд. Што се тиче Русије, у тој смо се ситуацији понашали веома исправно: одмах смо се затворили према Кини, па се ни један наш човек није разболео од кинеске варијанте вируса.

         * И то упркос чињеници да је до недавно у Русији било веома много Кинеза.

         - Заиста их је био огроман број! Али мере које је предузела влада Михаила Мишустина су биле правовремене. Међутим, након тога уследио је ударац преко Европе и тако је вирус ипак стигао на нашу територију. Ако погледамо заражене у Русији, посебно први талас, неће бити тешко приметити да су већина њих богаташи. Многи су се вратили у главни град из Куршевела (скијашки центар у Француској – прим. прев.). Отуда сумња да су у Куршевелу заражени намерно. Јасно је да не говоримо само о туристима, већ пре свега о онима који имају некретнине у иностранству или сопствени бизнис.

         Покушали су да заразе Русију преко њене вољене западне цивилизације. Имајте на уму да се само од 20. до 27. марта, према званичним подацима, 160 хиљада руских држављана вратило у Москву из иностранства. А Сергеј Собјанин генерално наводи цифру од милион људи који су били у иностранству током последњих месец дана. Да ли сте успели да проверите сваког од њих? Сумњам у то, иако се ради о главним ризичним групама.

Куршевел

         * Симптоматично је да је лавовски део заражених стигао у Русију из Куршевела. Ово сугерише како се «Клинтонисти» односе према својима.  Руски «Куршевелци» можда нису тако битни, али су ипак део глобалне елите.

         - Да, ово управо карактерише Клинтонисте и њихов однос према људима. Али ми смо са своје стране дужни да помажемо тим људима, јер су руски држављани.

         Међутим, по мом мишљењу, федерални комуникациони центар за борбу против коронавируса, на чије чело је Мишустин именовао једног од потпредседника владе, не ради ефикасно. Током састанака које Владимир Путин редовно одржава, известили су га: 80 процената заражених COVID-19 дошло је из иностранства, а још 20 процената су углавном они који су били са њима у контакту.

         * Ако је најмоћнији вирус донесен у Италију, ко је и како то могао да уради?

         - Према мојим подацима, «Гладио», тајна терористичка мрежа НАТО пакта је то урадила. Сами натовци, упркос чињеници да је скоро цела Италија у пандемији, мирно се крећу по земљи. Русија помаже Италијанима - мислим да је било врло исправно што смо послали наш тим епидемиолога и виролога у Италију уз подршку војних јединица за радијацијску, хемијску и биолошку одбрану. 

         Морамо да узмемо узорке италијанског вируса, да се уверимо шта се тамо дешава у стварности, као и да испунимо директан задатак гашења извора заразе у земљи у којој традиционално имамо пуно туриста и пословних веза. Та одлука је била апсолутно исправна као и слање наших стручњака у Србију.

         Што се тиче «Гладио» ... Након завршетка Другог светског рата, у британској обавештајној служби МИ-6 деловала је управа за специјалне операције – у ствари терористичка администрација. Чини ми се да је управо ова канцеларија, заједно са агентом Винстона Черчила, Вилијамом Донованом, шефом америчког одељења за стратешке службе, створила посебну терористичку структуру у Западној Европи и САД, како је објашњено, за случај рата са Совјетским Савезом. Њихови секундарни циљеви су били да спрече комунистичке партије да преузму власт у Италији и Француској. Поред тога, изводили су терористичке акције на Западу, а потом их приписивали комунистима и КГБ-у СССР-а.

         Италијани су ми написали да је коронавирус у Италији дистрибуирала иста та мрежа «Гладио». Пре тога, највећи терористички напад који су Италијани повезали са «Гладиом» била је експлозија на железничкој станици у Болоњи 1980. године, када је 85 људи погинуло, а 200 рањено. Неки стручњаци тврде да су и Ал-Каида и «Исламска Држава» и неке друге забрањене организације такође НАТО терористичке мреже, али само створене унутар исламског света.

         Италија је изабрана за полигон за употребу снажног бојевог вируса из више разлога, међу којима није на последњем месту присуство великог броја НАТО база, као и добре могућности за организовање овог циничног експеримента.

*                 *                 *

         (Игор Панарин је рођен 30. октобра 1958. године. Руски је политолог, кандидат психолошких наука, доктор политичких наука, професор на Дипломатској академији Министарства спољних послова Русије, редовни члан Академије војних наука. Шеф Удружења ИнфоСпецназ.

         Завршио је Орловску војну школу комуникација КГБ СССР-а (данас Академија Савезне службе безбедности Русије) и одсек за психологију Војно-политичке академије  “Лењи (са златном медаљом).

         Каријеру је започео у КГБ-у 1976. године. Након 1991. године радио је на ФАПСИ (област делатности је стратешка анализа и интеграција информационих токова затворених и отворених информација, управљање протоком информација у кризним ситуацијама, ситуационо моделирање глобалних процеса).

         Од 1999. до 2003. године радио је као шеф аналитичког одељења Централне изборне комисије Руске Федерације. Од 2006. до 2007. године био је секретар за штампу Савезне свемирске агенције (Роскосмос).

         1993. одбранио је дисертацију из психологије на тему „Психолошки чиниоци активности официра у условима иновација“. Научни степен доктора политичких наука доделио му је дисертациони савет Руске академије за државну управу под председником Руске Федерације 7. маја 1997, а тема дисертације је „Информациона и психолошка подршка националној безбедности Русије“.

         9. септембра 1998., на међународној конференцији у Линцу (Аустрија), први је изнео хипотезу да би САД могле да се распадну на шест делова 2010. године, показујући учесницима конференције мапу распада САД)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари