Ово се тиче Украјине, али прочитајте да би вам било јасније – откуд Монтенегро и Ђукановић

УКРАЈИНСКИ ТВ-ВОДИТЕЉ И КОМЕНТАТОР ОСТАП ДРОЗДОВ МРЗИ СВОЈУ ЗЕМЉУ ЈЕР НЕЋЕ ДА БУДЕ АНТИРУСИЈА

* «Украјина увек може постојати као независна, али проруска, а то онда није Украјина. Може потојати и као независна, али прелазна и малоруска, као што је сада, а ни то није Украјина. Суштина Украјине као антируског пројекта је да негира све руско као окупационо и стигло преко руксих насилних дејстава.  Без тога мене све остало уопште не занима. Мене данашња Украјина не занима јер не жели да буде антируска. Задавио бих је голим рукама»

* ФАКТИ: Ово се у Украјини култивише, подстиче и обилато финансира из Вашингтона, Лондона, Берлина, Ватикана и Варшаве. Са истих тачака се – са изузетком Варшаве - подстиче и финансира и Ђукановићева АнтиСрбија!

_______________________________________________________________________

        ЧЕСТО се неке ствари, процеси, личности и њихове намере боље виде у туђем (кривом) огледалу.

        Други по реду председник независне Украјине, Леонид Кучма који се и до данас служи русским језиком, објавио је књигу «Укранија није Русија».

        И Мило Ђукановић би могао написати памфлет под насловом «Црна Гора није Србија». Или платити другима да му је напишу.

        Кучмину политичко-историјску логику додатно је изоштрио и довео до крајњеих консеквенци познати украјински ТВ-водитељ и коментатор из Лавова Остап Дроздов. Јер, овај проверени русофоб је у интервјуу ISLND TV био доследан себи и више него јасан:

        «Једина сврха постојања Украјине јесте да буде АнтиРусија. Украјина је принуђена да живи у суседству са Русијом и пуна је проруских идеја. Генерално, ја Украјину доживљавам - и на друштвеном и на  државотворном плану - искључиво као АнтиРусију. Не постоји друга разлог постојања независне Украјине!»

        Дроздов је – у истом заносу – још изговорио:

        «Украјина увек може постојати као независна, али проруска, а то онда није Украјина. Може потојати и као независна, али прелазна и малоруска, као што је сада, а ни то није Украјина. Суштина Украјине као антируског пројекта је да негира све руско као окупационо и стигло преко руксих насилних дејстава.  Без тога мене све остало уопште не занима. Мене данашња Украјина не занима јер не жели да буде антируска».

        Додао је да Украјинци не желе да делују антируски и утичу на развој своје земље, па их он због тога – мрзи:

        «Мрзим Украјину због свих тупана који у њој живее и не желе да тако раде за своју државу. Такви  нашим северним суседима и даље вире из једног места».

        Нагласио је да је дубоко несрећан што у својој земљи нема велики број истомишљеника и да је зато, чак, спреман да Украјину „задави голим рукама».

        У мају је Украјинце назвао гадним и русифицираним и пожелео погибију свим становницима Крима.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари