Немачки министар полиције: Европи прети најезда миграната можда и већа од оне из 2015.

ХОРСТ ЗЕХОФЕР: НЕМАЧКА МОРА ПОМОЋИ ПАРТНЕРИМА ДА СЕ БОЉЕ ЗАТВОРЕ СПОЉНЕ ГРАНИЦЕ ЕУ

* У Немачку је током 2015-те стигло око 850.000 миграната и избеглица. Лукави Немци – којима је била потребна јефтина и млада радна снага – тада су не само дуго држали своје границе „на извол`те“, него су и тврдили да су то све саме избеглице...

_______________________________________________________________

        МИНИСТАР унутрашњих послова Немачке Хорст Зехофер изјавио је да се званични Берлин прибојава новог миграционог таласа и кризе која ће бити тежа од оне из 2015-те.

        Притом је нагласио: „Ми морамо више помагати нашим европским партнерима у контролисању спољних граница Европске уније. Предуго смо их остављали да се са тиме носе сами“.

        Зехофер је оценио да ће – без боље контроле граница ЕУ – Немачка доживети најезду миграната која ће бити попут оне из 2015-те, а можда и моићнија.

        У наставку је рекао, наводећи да за то има пуну подршку канцеларке Ангеле Меркел:

        „Мораћемо да заједно са новим шефом Европске комисије, Урсулом фон дер Лајен, учинимо све што је потребно да се то не догоди“.

        У Немачку је током 2015-те стигло око 850.000 миграната и избеглица.

        Лукави Немци – којима је била потребна јефтина и млада радна снага – тада су не само дуго држали своје границе „на извол`те“, него су и тврдили да су то све саме избеглице...

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари