Кедми: Против Русије у Украјини ратују и америчке космичке снаге и војна шпијунажа САД и НАТО

УКРАЈИНЦИ ПУЦАЈУ, АЛИ ЊИХОВО ОРУЖЈЕ УСМЕРАВАЈУ АМЕРИКАНЦИ И ЗАПАДНА ВОЈНА АЛИЈАНСА

* „Рат против Русије воде Космичке снаге САД, стратешка, оперативна и тактичка шпијунажа САД и НАТО. Њихови авиони и сателити баве се пеленгацијом и означавањем циљева за украјинску артиљерију, авијацију и ракете“

* „Америка је спремна да Украјини испоручи свако оружје, али даје оно што украјинска армија може прихватити, што је у стању да употреби. А дали би јој и Ф-15 и Ф-16. Колико год би требало! Само да имају довољно времена да обуче уукрајинске пилоте и да створе потребну логистику“

* У Вашингтону се надају да ће ово што се сада догађа у светској економији ојачати америчку и да ће јој омогућити да сустигне и немачку и кинеску економију. Заправо, сада покушавају да шансе према Кини повећају на рачун немачке економије. САД су спремне да ради конкуренције са Кином жртвују немачку економију. Американци сада прелазе на својеврсни економски канибализам

_____________________________________________________

       ВОЈНИ експерт Јаков Кедми – бивши шеф израелске обавештајне службе Натив -  оценио је да  у Украјини против Русије ратују и Сједињене Државе и НАТО.

       Ево, у сажетом, виду његових основних указивања и процена:

       „Рат против Русије воде Космичке снаге САД, стратешка, оперативна и тактичка шпијунажа САД и НАТО. Њихови авиони и сателити баве се пеленгацијом и означавањем циљева за украјинску артиљерију, авијацију и ракете.

       Американци опредељују и шта ће гађати украјинске тактичке ракете Точка-У.

       Они те ракете сада дају Украјину. Из других земаља их свозе у Пољску, а одатле на Украјину.

(GettyImages)

       Украјинци пуцају и ратују, али њихово оружје усмеравају Сједињене Државе и НАТО.

       А за ратовање на тактичком нивоу су пресудни извиђање и „обележавање мета“.

       Американци у украјинском рату против Русије испробавају своје системе, проучавају како Русија на то реагује.

       Све у свему, америчко-натовски рат против Русије је већ у току.

       Америка је спремна да Украјини испоручи свако оружје, али даје оно што украјинска армија може прихватити, што је у стању да употреби. А дали би јој и Ф-15 и Ф-16. Колико год би требало! Само да имају довољно времена да обуче украјинске пилоте и да створе потребну логистику за опслуживање америчких борбених авиона.

       Све што остане од Украјине, биће начичкано америчиким оружјем, о чијој употреби ће одлучивати САД и НАТО, и највећа могућа опасност за Русију.

       У Вашингтону се, иначе, надају да ће ово што се сада догађа у светској економији ојачати америчку и да ће јој омогућити да сустигне и немачку и кинеску економију. Заправо, сада покушавају да шансе према Кини повећају на рачун немачке економије.

Јаков Кедми

       САД  су спремне да ради конкуренције са Кином жртвују немачку економију.     

       Американци сада прелазе на својеврсни економски канибализам. Такмичиће са Кином, Индијом и другима не на рачун својих унутрашњих резерви већ на рачун економија економија пријатељских европских земаља.

       САД користе окоилност да је европска руководећа елита слаба и да није у стању ни да штити економске интересе својих земаља.

       Вашингтон је са Маршаловим планом имао два циља: 1. не дати комунистичким партијама Италије и Француске да дођу на власт и 2. створити трајну економску зависност Европе од Сједињених Држава.

       Није случајно што је Русија остварила колосалну предност у нуклеарном стратешком наоружању. А то наоружање је квинтесенција развоја науке и технологија.

       Резултати Русије у тој области су најбољи показатељ потенцијала њене економије.

       Региструјте се на нашем Telegram  каналу: https://t.me/faktorga

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари