Бајден убија женски спорт – препушта га мушкарцима који су се прогласили за жене

ПРВА ЖРТВА БИЋЕ ЖЕНСКИ СПОРТ У АМЕРИЦИ, А УБРЗО ПОТОМ – У СВЕТУ

Поред оваквих попут Рејчел МекКинон (у средини)

- жене неће стизати ни до бронзаних медаља 

* Једним од својих првих председничких указа у америчким школама (колеџима) учинио обавезним омогућавање трансгенерним ученицама и студенткињама да се такмиче у женским спортовима. У САД ће се одсад антропометријски мушке „жене“ такмичити са женама које су такве рођене

* Ејриел ДЕЈВИДСОН из америчког Јеврејског института за националну безбедност Америке упозорила: „Тужан дан за женске спортове. Захваљујући Бајденовом новом указу, жене се морају такмичити са биолошким мушкарцима ризикујући повреде и губитак титула. Нека ме нико не уверава да је ово у интересу жена. То није истина. То је деструктивно и злобно“

* Чему одсад сложени тренажни програми, борба против допинга? „Шампионке" ће штанцовати на медицинским столовима. Брже, више, јаче? Не, формула је:  хормони, скалпел, хирург

_______________________________________________________

       Аутор: Валентин БОГДАНОВ

       ЈЕДАН од првих Бајденових председничких указа усмерен је на спречавање дискриминације на основу родног идентитета или сексуалне оријентације. Тако се званично зове.

       Али, шта се иза тога реално крије?

       Поента, како се испоставило, нису само школски тоалети за дечаке, девојчице и оне `негде између`. Кога ћете тиме више изненадити?

       Једна од вероватних последица Бајденовог указа биће фактичко уништавање женског спорта. Прво америчког, а затим (неизбежно) и на глобалном нивоу.

       Ствар је у томе што ће у америчким школама (колеџима) постати обавезно омогућавање трансгенерним ученицама и студенткињама да се такмиче у женским спортовима.

       Бајдена и остале присталице таквог ултралибералног решења уопште не брине што ће се у САД одсад антропометријски мушке „жене“ такмичити са женама које су такве рођене. Бајден и његови, заправо, тиме  раде оно што су обећали.

       На Твитеру, под ознаком #BidenErasedWomen, на пример, Ејриел Дејвидсон из америчког Јеврејског института за националну безбедност Америке написала је: „Тужан дан за женске спортове. Захваљујући Бајденовом новом указу, жене се морају такмичити са биолошким мушкарцима ризикујући повреде и губитак титула. Нека ме нико не уверава да је ово у интересу жена. То није истина. То је деструктивно и злобно“.

       А ево мишљења новинарке Ебигејл Шриер: „Првог дана на власти, Бајден једнострано уништава женски спорт. Свака институција која има федерално финансирање мораће да прими мушке спортисте у женске тимове, да им даје женске стипендије итд.

       Из ЛГБТ табора се тражи смањивање финансирања свима који спречавају трансродне спортисте да се такмиче у женским спортовима.

       У либералним савезним државама нема томе много жаришта отпора. У марту 2020. године, само је држава Ајдахо (до сада једина) у Сједињеним Државама забранила трансродним ученицима који се идентификују као девојке да играју у женским тимовима у државним школама. Али, на другој страни је 16 држава које су наклоњене укључивању транс-ученика у средњошколски спорт.

А Џо Бајден засад тријумфује

       У суштини, у свету женског спорта спрема се револуција.

       Чему одсад сложени тренажни програми, борба против допинга, кажњавање потенцијалних супарника, итд.?

       „Шампионке" ће штанцовати на медицинским столовима.

       Брже, више, јаче? Не, формула је:  хормони, скалпел, хирург.

       Како ти се ово свиђа, Пјер де Кубертен?

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари