Амерички онколози почели да жене називају „људима са грлићем материце“

СВЕ ЗБОГ ТРАНСГЕНДЕРА КОЈИ СЕ ПРОГЛАШАВАЈУ ЗА ЖЕНЕ – ЗАПАДНО ЛУДИЛО У НАЛЕТУ

* А недавно је британска списатељица Џоан  Роулинг, аутор бестселер-серије о Харију Потеру, била жестоко критикована након што се јавно насмејала наслову чланка Како посткоронавирусни свет учинити бољим за људе који имају менструацију?"

* Руски сенатор Алексеј ПУШКОВ: То је идиотизам. И ми и свет који размишља попут нас - мораћемо да се од тога одбранимо. У супротном ће преостали бели хетеросексуални мушкарци једног лепог дана открити да не живе са својим вољеним девојкама, женама и супругама, већ са људима са грлићем материце

______________________________________________________________________

       АМЕРИЧКИ онколози одбили су да своје пацијенткиње називају женама и предложили су за њих ново „неутрално име“.

       Назвали су их: „људи са грлићем материце“.

       Америчко онколошко друштво издало је препоруке у којима је већ почело да употребљава тај нови израз за означавање пацијенткиња: „Људи са грлићем материце“.

       Ово је само наставак. За Запад – логичан и неизбежан наставак.

       Недавно је британска списатељица Џоан  Роулинг, која је написала бестселер-серију о Харију Потеру, била жестоко критикована након што се јавно насмејала наслов чланка „Како посткоронавирусни свет учинити бољим за људе који имају менструацију?"

       Преко Твитера се огласила речима: „Људи који имају менструацију“. Сигурна сам да постоји реч за такве људе. Помози ми да се присетим. Wumben? Wimpund? Woomud?“.

       Није крила да је тобоже покушавала да се сети речи «Women» - жена.

       Њену шалу одмах су прогласили увредљивом за трансродне људе.

       Глумац Данијел Редклифе, који глуми Харију Потеру, рекао је да се не слаже са Ролинг: „Трансродне жене су жене. Свака тврдња о супротном брише идентитет и достојанство трансродних особа и у супротности је са свим саветима које дају удружења здравствених радника“.

       У ову „тучу“ око жена и оних који (које) то нису, али се проглашавају за жене, умешао се и руски сенатор Алексеј Пушков, написавши да  глупост нове терминологије, коју су САД почеле да користе за жене, не само да прелази све границе, него је и опасна.

       Пушков је оне који лансирају „грлић материце“ назвао „убогим жртвама политичке коректности које не схватају да се тиме не боре против дискриминације жена, већ покушајем превазилажења самог појма „жена“ потврђују да постоји дискриминација жена и још изопачују природу и жене, омаловажавајући је и своде је на анатомију.

       Напоменуо је да се таква нова терминологија граничи са идиотизмом и изразио бојазан да би је целом свету могле наметати Уједињене нације и друге  међународне организације. Као што намећу „демократију“ која је постала софистицирани облик манипулације друштвом.

       Пушков је посебно нагласио: „И ми и свет који размишља попут нас мораћемо да се од тога одбранимо. У супротном ће преостали бели хетеросексуални мушкарци једног лепог дана открити да не живе са својим вољеним девојкама, женама и супругама, већ са „људима са грлићем материце“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари