Америчке и британске тајне службе спремају нову кампању против Путина и војног врха РФ

СА „ПАНАМАГЕЈТОМ“ 2015. НИСУ УСПЕЛИ, АЛИ ФАБРИКУ ЛАЖИ И ПРОВОКАЦИЈА НИСУ ЗАУСТАВИЛИ

* Извори московскер новинске агенције РИА Новости наводе да ће званични Вашингтон оно што буду исфабриковале његове тајне службе искористити и за нове санкције против Русије. Са амбицијом да коначно изазове дестабилизацију ситуације у РФ или бар да „дође до полуга за политичко утицање на руководство Русије“

____________________________________________________________________

         РУСКА новинска агенција РИА Новости објавила је – позвавши се на „војно-дипломатске изворе“ – да Американци и Британци спремају „нову кампању дискредитовања личности око Владимира Путина“.

         Такође: и лансирање лажи о врху Министарства одбране РФ.

         Агенција тврди да ће та кампања бити „веома агресивна“! и наглашава:

         „Биће то низ исфабрикованих и лажних `информација` о руководству Русије. Биће то донекле понављање `Панамагејта` из 2015-те. Запад ће и то убацити у јавни простор преко `невладиних организација` повезаних са Стејт департманом“.

         Међу таквим НВО биће OCCRP (Пројекат за истраживање корупције и организованог криминала) и ICIJ (Међународни конзорцијум за новинарска истраживања).

         Извори РИА Новости наводе да ће званични Вашингтон оно што буду исфабриковале његове тајне службе искористити и за нове санкције против Русије. Са амбицијом да коначно изазове дестабилизацију ситуације у РФ или бар да „дође до полуга за политичко утицање на руководство Русије“.

         Да подсетимо: 2015-те је немачки лист Süddeutsche Zeitung тобоже из „анонимног извора“ добио архив панамске правне фирме Mossack Fonseca со списком акционара, бенефицијара и власника офшорних компанија.

         Француски новинари су управо утврдили да су иза тога стајале америчке тајне службе и Стејт департман, а главна мета био је – Путин.

         Био је то, међутим, бар што се Путина и Русије тиче, пуцањ у празно.

         А није прошао ни покушај да се Американцима наметне да је Хилари Клинтон изгубила изборе 2016-те само због „руског мешања“ и да је Трамп „Путинов агент“.

         Велеиздајник којем само фали да се обуче у руску (совјетску) униформу - као Арнолд Шварценегер у познатом филму.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари